Πατέρας του Β. Μάγγου σε Χρυσοχοΐδη: «Κανένα αποτέλεσμα από την ΕΔΕ κι έχουν περάσει 5 μήνες»

“Τα λουλούδια αυτά που «κακοποίησε» ο Ράμπο σας είναι ο Αλέξης. Λουλούδια, παιδιά, ανθρώπους, που εσείς ποδοπατείτε κάτω από τη μπότα σας. Και μετά διατάσσετε ΕΔΕ. ΕΔΕ που δεσμευτήκατε δημόσια ότι θα γίνει και στην περίπτωση του αδικοχαμένου Β. Μάγγου. Θυμάστε, κύριε Χρυσοχοΐδη;”

«Θυμάστε, κύριε Χρυσοχοΐδη; Έχουν περάσει 5 μήνες και το μόνο που έγινε, είναι μια προκαταρκτική ανάκριση, που έφερε την οικογένειά μου σε δύσκολη θέση: Να βρεθούμε δηλαδή απολογούμενοι στον χώρο βασανισμού του παιδιού μας. Κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, σκοτάδι, ως συνήθως».

Τα παραπάνω σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μάγγος, πατέρας του Βασίλη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, μετά τον βαρύτατο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς στον Βόλο, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου συνεχίζει τονίζοντας: «Είμαστε ανημέρωτοι και το μόνο που βλέπουμε γύρω μας, είναι να επαναλαμβάνεται και να κλιμακώνεται η αυθαίρετη αστυνομική βία» προσθέτει.

Ο Γ. Μάγγος απευθυνόμενος στον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφέρει σε δήλωσή του:

«Αν είχατε τη στοιχειώδη ανθρώπινη ευαισθησία, θα είχατε αντιληφθεί τον συμβολισμό με την ανθοδέσμη που «κακοποίησε» ο Ράμπο σας.
Κύριε Χρυσοχοΐδη, τα λουλούδια αυτά είναι ο Αλέξης, είναι τα παιδιά του κόσμου, είναι τα παιδιά μας, που υπέστησαν ή που υφίστανται καθημερινά την παράλογη βία των κανιβάλων σας.

Στον συγκεκριμένο αστυνομικό σας, προφανώς δεν δόθηκε η ευκαιρία να υπακούσει στις εντολές σας και έτσι αρκέστηκε στο να «ράνει με άνθη»…
Λουλούδια, παιδιά, ανθρώπους, που εσείς ποδοπατείτε κάτω από τη μπότα σας. Και αμέσως μετά διατάσσετε ΕΔΕ…

«ΕΔΕ που δεσμευτήκατε δημόσια ότι θα γίνει και στην περίπτωση του αδικοχαμένου Βασίλειου Μάγγου. Θυμάστε, κύριε Χρυσοχοΐδη;  Έχουν περάσει 5 μήνες και το μόνο που έγινε, είναι μια προκαταρτική ανάκριση, που έφερε την οικογένειά μου σε δύσκολη θέση: Να βρεθούμε δηλαδή απολογούμενοι στον χώρο βασανισμού του παιδιού μας.

«Κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, σκοτάδι, ως συνήθως. Είμαστε ανημέρωτοι και το μόνο που βλέπουμε γύρω μας, είναι να επαναλαμβάνεται και να κλιμακώνεται η αυθαίρετη αστυνομική βία…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί