Νίκη του ΟΦΗ στο Αλκαζάρ

Νίκησε την ΑΕΛ με 1-0

Τον ΟΦΗ φιλοξένησε σήμερα στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε όπως αναμενόταν. 5-4-1 από τον Σίμο, με Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας και τον Λυμπεράκη να κάνει ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ, ο Στάρτζεον στον άξονα και ο Σαρδινέρο στην κορυφή της επίθεσης ενώ την τριάδα στα χαφ αποτελούσαν οι Μπαλογιάννης, Στάικος, Μεγιάδο, σύμφωνα με το gentikoule.gr.

Το πρώτο ημίχρονο δεν θα το θυμάται και πολύς κόσμος. Ένα ματς πολύ κακό σε ποιότητα με την ΑΕΛ να αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και τον ΟΦΗ να είναι ελαφριά καλύτερος από τον αντίπαλο του. Η ΑΕΛ απείλησε στο 1′ με ένα σουτ του Πλατέλλα ωστόσο η καλύτερη φάση του ημιχρόνου ανήκει στον ΟΦΗ με τον Σαρδινέρο να χάνει ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ μετά την πάσα του Μπαλογιάννη που τον έβγαλε μόνο απέναντι στο Ναγκί με το πλασέ του να φεύγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σίμος δεν χρειάστηκε να αλλάξει κάτι, δεν χρειαζόταν κιόλας, αμυντικά ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, το ίδιο ανασταλτικά και δημιουργικά έλειπε το καθαρό μυαλό για να γίνει απειλητικός. Ο ΟΦΗ προειδοποίησε στο 54΄με το σουτ του Στάικου που απέκρουσε δύσκολα ο Ναγκί και στο 58′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το αυτογκόλ του Σβαρμπ μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη.

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους που έπαιζαν με φορ τους Τρούγιτς, Γιουνές ωστόσο η αμυντική διάταξη του ήταν απολύτως σωστή και δεν απειλούνταν καθόλου από τους παίκτες του Τάτση. Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ διαχειριζόταν άψογα το υπέρ του προβάδισμα καθώς δεν δέχτηκε ούτε φάση από την ΑΕΛ που ήταν απλή παρατηρήτρια του αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί