Ν. Χαρδαλιάς: Τι θα ισχύσει για την επανένωση οικογενειών για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Διευκρινίσεις σχετικά με τους ποιους αφορά η κατ’ εξαίρεση δυνατότητα μετακίνησης για επανένωση οικογενειών, αφού πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει αναφορά μόνο σε φοιτητές, έδωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε επίσης: «Αν συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς θα δούμε 300 διασωληνωμένους στην επικράτεια τα Χριστούγεννα» (Βίντεο)

Όπως εξήγησε η δυνατότητα μετακίνησης σε άλλο νομό για τις ημέρες των εορτών δεν ισχύει μόνο για τους φοιτητές, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν αφορά τον γενικό πληθυσμό.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε μερικά παραδείγματα, λέγοντας ότι αφορά τον εκπαιδευτικό σε νησί που θέλει να πάει για γιορτές στη σύζυγο και στα παιδιά του, κάποιον που εργάζεται μόνιμα σε περιοχή διαφορετική απ’ αυτή που μένουν ο / η σύζυγος και τα παιδιά.

Συμπλήρωσε ότι η μετακίνηση για επανένωση οικογενειών μπορεί να συμβεί μόνο αν η κατεύθυνση είναι προς τη μόνιμη κατοικία και άπαξ.

«Θα τους ευχηθούμε τηλεφωνικά» και «είναι πολύ σημαντικό να τους προφυλάξουμε αυτή τη στιγμή» είπε ο Ν. Χαρδαλιάς, κάνοντας συστάσεις να αποφευχθούν οι μετακινήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί