Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για τα Χριστούγεννα – Πληροφορίες για άνοιγμα κομμωτηρίων και βιβλιοπωλείων

Το πρωί της Παρασκευής (11/12) θα γίνουν γνωστά τα μέτρα που θα ισχύσουν ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και εν μέσω lockdown λόγω κορονοϊού.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 11:00 από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ενώ στην ενημέρωση θα συμμετάσχει και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε στην κυβέρνηση να ανοίξουν συγκεκριμένοι κλάδοι. Ειδικότερα, έδωσε το «πράσινο φως» για να ανοίξουν βιβλιοπωλεία και κομμωτήρια.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν στη διάρκεια των εορτών και με ποιον τρόπο, θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή στις 11:00 το πρωί, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης είχαν δημιουργηθεί ερωτήματα από την ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε τον πρόεδρό του ότι το προσεχές Σάββατο ή την Κυριακή θα ανοίξουν τα κομμωτήρια.

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση αλλά κακώς έκανε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση», δήλωσε αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθώντας να τα μαζέψει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί