Συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών για ευπαθείς ομάδες στο Ηράκλειο

Από το κοινωνικό εργαστήρι της Θάλασσας Αλληλεγγύης

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη

Στο πλαίσιο της αλληλοβοήθειας και της έμπρακτης στήριξης συνεχίζουμε στο κοινωνικό εργαστήρι της Θάλασσας Αλληλεγγύης την συλλογή τροφίμων, καθαριστικών και ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και οικογενειών μαθητών/ριών μας.

Τα είδη που θα συλλέξουμε:
* τρόφιμα μακράς διαρκείας, συσκευασμένα (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, ξύδι, μπαχαρικά, σάλτσες συσκευασμένες, μέλι, μαρμελάδες, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, κ.α.)
* βρεφικά και παιδικα γάλατα
* πάνες βρεφικές από Νο2 – Νο6
* καθαριστικά σπιτιού
* σαπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί αρχικά κατά τις ημέρες και ώρες:

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 6-8μμ,
Τεταρτη 9 Δεκ. 6-8μμ.
Πέμπτη 10 Δεκ. 10-1πμ.
Παρασκευή 11 Δεκ. 10-1πμ.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 6-8μμ,
Τεταρτη 16 Δεκ. 6-8μμ.
Πέμπτη 17 Δεκ. 10-1πμ. & 6-8μμ.
Παρασκευή 18 Δεκ. 10-1πμ. & 6-8μμ.

στο χώρο του εργαστηρίου στην οδό 1770 Νο 34, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Παράλληλα στο χώρο μας θα βρίσκονται χειροτεχνήματα και άλλα αντικείμενα προς διάθεση για την οικονομική ενίσχυση του εργαστηρίου. Μπορείτε να επιλέξετε τα δωράκια σας και να μας δώσετε τις παραγγελίες σας!

* Κατά την διάρκεια της συλλογής φοράμε τις μάσκες μας και τηρούμε αποστάσεις και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την προστασία της υγείας όλων μας!

** Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email info@thalassa-solidarity.org, ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο FB @ThalassaSolidarity για σχετικές πληροφορίες.

* Μπορείτε επίσης να ενισχύσετε οικονομικά το κοινωνικό μας εργαστήρι για την κάλυψη πάγιων και μηνιαίων του εξόδων, αλλά και για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης όπως αναφέρονται παραπάνω, αναγράφοντας την σχετική αιτιολογία:
Αριθμος λογαριασμου Alpha Bank
Acc. Holder: Thalassa of Solidarity AMKE
IBAN: GR2601406640664002002015824

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί