«Οι πολίτες επιδεικνύουν υπευθυνότητα και ψυχραιμία – Ας πράξει το ίδιο και η Αστυνομία»

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Στις 6 Δεκέμβρη η Ελληνική Αστυνομία, υπό τις οδηγίες και την πλήρη κάλυψη του κ. Χρυσοχοΐδη, επιδόθηκε σε ένα όργιο αυθαιρεσίας, καταστολής και κατατρομοκράτησης των πολιτών. Με πρόσχημα την πανδημία καταπατήθηκαν πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα. 

Τα Χανιά είχαν το θλιβερό προνόμιο να δεχθούν την μεγαλύτερη καταστολή από όλες τις επαρχιακές πόλεις. Απέναντι σε λίγες δεκάδες διαδηλωτών που τίμησαν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου τηρώντας κάθε μέτρο προστασίας, η αστυνομία ανέπτυξε έναν πολύ μεγάλο αριθμό δυνάμεων που επιδόθηκε σε ασύμμετρη και αδικαιολόγητη καταστολή. 

Η επιλογή των Χανίων για να γίνει η επίδειξη δύναμης του κ. Χρυσοχοΐδη για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χανίων δεν ήταν τυχαία. Ουδόλως έχει να κάνει με την προστασία της υγείας των πολιτών αλλά πρωτίστως σχετίζεται με τα κινήματα αμφισβήτησης που υπάρχουν στην πόλη μας.

Όπως είναι φυσικό οι πολίτες αντιδρούν διεκδικώντας τον σεβασμό των δικαιωμάτων τους. Το κάνουν με αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στη δημόσια υγεία. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χανίων καλεί την Ελληνική Αστυνομία και τον πολιτικό της προϊστάμενο  κύριο Χρυσοχοΐδη να πράξουν το ίδιο: να συμβάλλουν στην προστασία της δημόσια υγείας με ταυτόχρονο σεβασμό στη δημοκρατία. Μπορούν;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί