Χρυσοχοΐδης: Οι άνθρωποι στα Εξάρχεια κοιμούνται και κινούνται ήσυχα – Τι του απαντά το Twitter

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, αλλά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει περάσει προ πολλού στην εικονική πραγματικότητα.

Σήμερα -προφανώς εκνευρισμένος από την κριτική που δέχθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ- προχώρησε το αφήγημά του μιλώντας στη Βουλή κατηγορώντας αρχικά τον ΣΥΡΙΖΑ για «ξεπερασμένο ακτιβισμό».

«Ταυτίζεστε με έναν ξεπερασμένο ακτιβισμό που δεν έχει νέα περιεχόμενα και αναμασά φαντάσματα. Μετέρχεστε τον ακραίο ακτιβισμό και βάζετε την αστυνομία απέναντι. Λάθος τρόπος, λάθος εποχή λάθος σε όλα», ανέφερε εννοώντας προφανώς πως στο νεοφιλελευθερισμό και στο «νόμος και τάξη» τέτοιες ευαισθησίες δεν είναι… επιτρεπτές!

Αυτά υποστήριξε σήμερα στην παρέμβασή του στο πλαίσιο του νομοσχεδίου του σχετικά με την σωφρονιστική νομοθεσία.

Αλλά ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε και έναν περίεργο συσχετισμό με μαύρες εποχές, λέγοντας πως στα Εξάρχεια «οι άνθρωποι κοιμούνται ήσυχα».

Για τον κ. Χρυσοχοΐδη, οπαδό της αστυνόμευσης, που βρίσκεται σε έναν παράλληλο κόσμο και προφανώς ούτε βλέπει, ούτε ακούει τις αντιδράσεις, πέραν της επίγνωσης που θα έπρεπε να έχει, η  αστυνομία σήμερα είναι λιγότερο βίαιη, κυκλοφορούν οι αστυνομικοί στις γειτονιές και τους χαίρεται ο κόσμος. 

Σε μια έξαρση μάλιστα πρόσθεσε ότι «οι αστυνομικοί υπηρετούν εσάς και την ασφάλεια σας» επίσης «προσφέρουν πολύ σημαντικό έργο και στην πατρίδα και στην κοινωνία». Τόνισε μάλιστα ότι οι αστυνομικές δυνάμεις «είναι στις γειτονιές και τα χαίρεται ο κόσμος».

Πάντως όπως φαίνεται δεν έχουν την ίδια άποψη οι χρήστες του twitter με κύριο hashtag #Χρυσοχοιδη_παραιτησου:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί