Ο Βελόπουλος των κηραλοιφών δεν προτρέπει τους Ελληνες να κάνουν το εμβόλιο

Με τον αντιεπιστημονισμό φλερτάρει για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή το ζήτημα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

Απαντώντας στην πρόταση του πρωθυπουργού να εμβολιαστούν δημοσίως μαζί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί για να δώσουν το καλό παράδειγμα, ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι «η Ελληνική Λύση τον ενημερώνει ότι στα πλαίσια της σοβαρότητας και του υψηλού αισθήματος ευθύνης που τη διακρίνει, δεν θα προτρέψει ποτέ τους Έλληνες, είτε με τη φυσική της παρουσία είτε μέσω δηλώσεών της να κάνουν οι πολίτες ένα εμβόλιο, για το οποίο δεν είμαστε 100% σίγουροι για την αποτελεσματικότητά του».

Μάλιστα, ο αρχηγός της Ελλ. Λύσης στη δήλωσή του αμφισβητεί την ασφάλεια του εμβολίου σημειώνοντας: «εκούσια ή ακούσια συναίνεση σε κάτι που είναι αμφίβολο ουδέποτε θα δώσει η Ελληνική Λύση».

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να προσδώσει κύρος στην προβληματική του θέση, ο K. Βελόπουλος ζητά εγγυήσεις εκ μέρους των εταιρειών «για τις ποινικές και αστικές ευθύνες που θα φέρουν σε περίπτωση τυχόν παρενεργειών».

Πρόκειται για το μοναδικό κόμμα που λαμβάνει τόσο ανοιχτά θέση κατά των εμβολιασμών που έχουν στόχο να απαλλάξουν την ανθρωπότητα από την καταστροφική πανδημία του κορονοϊού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης έχει ως εξής:

Επειδή γίνεται συνεχώς έκκληση από τον πρωθυπουργό να κάνουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί το εμβόλιο που ίδιος διατείνεται ότι είναι ασφαλές, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τον ενημερώνει ότι στα πλαίσια της σοβαρότητας και του υψηλού αισθήματος ευθύνης που την διακρίνει, δεν θα προτρέψει ποτέ τους Έλληνες, είτε με την φυσική της παρουσία είτε μέσω δηλώσεων της να κάνουν οι πολίτες ένα εμβόλιο για το οποίο δεν είμαστε 100% σίγουροι για την αποτελεσματικότητα του.
Το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό. Εκούσια ή ακούσια συναίνεση σε κάτι που είναι αμφίβολο ουδέποτε θα δώσει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ .
ΥΓ1: Καλό θα είναι ο πρωθυπουργός να πείσει και τον κύριο Μακρόν για την ασφάλεια του συγκεκριμένου εμβολίου.
ΥΓ2: Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι εταιρείες, θα εγγυηθούν προσωπικά σε κάθε Έλληνα για τις ποινικές και αστικές ευθύνες που θα φέρουν σε περίπτωση τυχόν παρενεργειών;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί