Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League

 Νίκησε με 2-0 την Λαμία

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε με 2-0 την Λαμία για την 11η αγωνιστική. Ο Ελευθεριάδης στο 30΄ και ο Παμλίδης με πέναλτι στο 87΄ πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε ο ΠΑΣ στο ματς αλλά κατάφερε να βρει δίχτυα με την συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας. Στο 30΄, με κεφαλιά του Ελευθεριάδη, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0).

Η Λαμία πλησίασε την ισοφάριση στο 54΄, όμως ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το σουτ του Ρόμανιτς, ενώ στο 75΄ ο Ντέλετιτς βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Παμλίδης αστόχησε μέσα από την περιοχή στο 78΄, αλλά στο 87΄ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Πίρσμαν από τον Μπεχαράνο και «κλείδωσε» τη νίκη του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Ελευθεριάδης, Οικονομόπουλος, Καρτάλης, Παμλίδης, Νάουμετς – Αντέτζο, Καραμάνος, Σαραμαντάς, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανετόπουλος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σιόντης, Κάστρο, Μπρένερ (64΄ Καρτάλης), Ελευθεριάδης (90΄+ Νάουμετς), Ντομίνγκεθ (77΄ Κάργας), Παμλίδης (90΄+ Δούμτσης)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (90΄ Γκούγκα), Μπουλούλης (56΄ Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Μπάχανακ (79΄ Τσούκαλος), Βασιλόγιαννης (56΄ Ντέλετιτς), Καραμάνος

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί