Ήττα του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ηράκλειο

Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Την ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 0-2.

Ο ΟΦΗ αιφνιδιάστηκε καθώς μόλις στο 3′ δέχτηκε το πρώτο γκολ. Κόρνερ του Μπεντινέλι από δεξιά, πρώτη κεφαλιά από τον Τσιλούλη και προβολή από τον Φατιόν για το 0-1.

Στο 71′ έγινε το 0-2. Ο Ντάουντα έκλεψε την μπάλα από τον Στάικο και με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Παράσχου.

Ο ΟΦΗ έχασε δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 27′ γύρισμα του Κοροβέση από αριστερά, ο Σαρδινέρο θα “στρώσει” για τον Γρίβα, που από το ύψος της μικρής περιοχής δε μπόρεσε να νικήσει τον Βέρχουλστ.

Στο 38′ σουτ του Μπαλογιάννη, η μπάλα κόντραρε στον Ντομίνγκεζ και κατέληξε στον Γρίβα έξω από τη μικρή περιοχή, που πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 68′ ο ΟΦΗ είχε διπλή ευκαιρία, όταν ο Μπαλογιάννης σούταρε, απέκρουσε ο Βέρχουλστ με τα πόδια. Στη συνέχεια έγινε δεύτερη προσπάθεια από τον Νέιρα αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι, αλλά μετά τον έλεγχο του VAR, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (81′ Λυμπεράκης), Σακόρ (57′ Στάικος), Μπαλογιάννης (73′ Βούρος), Νέιρα, Γρίβας (57′ Γιάννου), Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης (75′ Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Χουχούμης (46′ Τσαμπούρης), Μπρούτσιτς, Φατιόν, Σλίβκα, Τσιλούλης (75′ Βάρκας), Μπεντινέλι (67′ Κολ), Ιωαννίδης (55′ Ντάουντα). 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί