Συναυλία για τους ασθενείς από ειδικευόμενο πνευμονολόγο στο «Παπανικολάου»

“Οι ασθενείς μας είναι μόνοι τους – Θέλησα να τους δώσω ελπίδα με τη συναυλία στο νοσοκομείο”

Ο ειδικευόμενος πνευμονολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» που δίνει καθημερινά τη μάχη σε πολύ δύσκολες συνθήκες μαζί με τους συναδέλφους του, μίλησε στο Κόκκινο για την πολύτιμη πρωτοβουλία του να αξιοποιήσει ένα από τα ελάχιστα ρεπό που είχε αυτή την περίοδο, για να χαρίσει με το γκρουπ του μια συναυλία για τους ασθενείς που δοκιμάζονται.

«Οι άνθρωποι που νοσούν από κορωνοϊό, είναι μόνοι τους στο νοσοκομείο, χωρίς τους δικούς τους. Όταν μπαίνουμε στους θαλάμους προσπαθούμε να τους δώσουμε δύναμη, θάρρος, να νιώσουν ότι έχουν ανθρώπους κοντά τους. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και με το μουσικό σχήμα «Ρόμβος», να τους δώσουμε ελπίδα».

Με λίγα λόγια, ο ειδικευόμενος πνευμονολόγος του Γενικού Νοσοκομειού Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου» που δίνει καθημερινά τη μάχη σε πολύ δύσκολες συνθήκες μαζί με τους συναδέλφους του, μίλησε Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη για την πολύτιμη πρωτοβουλία του να αξιοποιήσει ένα από τα ελάχιστα ρεπό που είχε αυτή την περίοδο, για να χαρίσει με το μουσικό γκρουπ του μια συναυλία στους ασθενείς που δοκιμάζονται.

«Δυσκολεύτηκαν να με γνωρίσουν, γιατί καθημερινά με βλέπουν με την στολή προστασίας και τη μάσκα. Γνώρισαν όμως την φωνή μου όταν τους μίλησα» εξήγησε.

Είναι μοναχική νόσος. Όταν μπαίνουμε στους θαλάμους, προσπαθούμε να τους δώσουμε δύναμη, θάρρος, να νιώσουν ότι έχουν ανθρώπους κοντά τους. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και με το μουσικό σχήμα «Ρόμβος».

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί