ΝΔ: Τώρα ομολογούν ότι στη Μάνδρα δεν έφταιγαν η Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ… (βίντεο)

Σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα «ομολογία» αναφορικά με τις ευθύνες «δημοτικής αρχής και πολεοδομίας» για τις φονικές πλημμύρες του 2017 στη Μάνδρα προχώρησε από το βήμα της Βουλής η Φωτεινή Πιπιλή.

Ειδικότερα, σε τοποθέτησή της στη συζήτηση για το πολεοδομικό νομοσχέδιο η βουλευτής της ΝΔ μίλησε μεταξύ άλλων για τα «τέρατα που είχαν δημιουργήσει οι παλιές νομαρχίες, οι δήμοι και οι δήμαρχοι».

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε και το παράδειγμα της Μάνδρας, επιρρίπτοντας ευθύνες στη δημοτική αρχή και τους τεχνικούς της πολεοδομίας.

«Να θυμίσω μόνο ότι στο Δήμο Μάνδρας η ίδια η δημοτική αρχή μαζί με τους τεχνικούς εκεί της πολεοδομίας έπνιξε τον κόσμο διότι κατέρρευσε το δημαρχείο γιατί το είχαν χτίσει πάνω σε ρεύματα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πιπιλή.

Μέχρι πέρυσι, βέβαια, έφταιγαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ρένα Δούρου αλλά σήμερα, με αφορμή το νομοσχέδιο Χατζηδάκη-Οικονόμου που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ στη Βουλή, η βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας Φωτεινή Πιπιλή “ομολόγησε” στην Ολομέλεια ότι τη Μάνδρα έπνιξαν η δημοτική αρχή και η πολεοδομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί