Απίστευτο μπάχαλο με το δώρο Χριστουγέννων σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου η συνολική καταβολή – Φόβοι ότι ο υπολογισμός θα γίνει με βάση τα 534 ευρώ

Για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή θα πληρώσουν ακριβά τις επιλογές της κυβέρνησης. Μετά την παραδοχή του υπουργού Εργασίας ότι για το μήνα Δεκέμβριο το ποσό που θα τους δοθεί είναι 534 ευρώ και όχι 800, έχει ανακύψει τεράστιο αλαλούμ με το δώρο Χριστουγέννων.

Δείτε: Βρούτσης: «Εξαίρεση» τα 800 ευρώ του Νοεμβρίου, κανόνας τα 534 ευρώ σε μηνιαία βάση

Οι πληροφορίες της Αυγής αναφέρουν ότι το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως οι εργοδότες οφείλουν να πληρώσουν στους εργαζόμενους σε αναστολή το ποσοστό του δώρου που τους αναλογεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

Το ποσοστό, όμως, που αναλογεί στο κράτος αναμένεται να πληρωθεί, όπως επισημαίνουν φοροτεχνικοί, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου!

Το βασικό πρόβλημα που ακόμα δεν έχει απαντηθεί είναι επί ποιου ποσού θα υπολογιστεί, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι τελικά θα είναι επί των 534 ευρώ.

Φοροτεχνικοί επισημαίνουν, επίσης, ότι όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό διάστημα αναστολής εργασίας τόσο μεγαλύτερη θα είναι η μείωση του δώρου Χριστουγέννων για τον εργαζόμενο.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Απίστευτο μπάχαλο με το δώρο Χριστουγέννων σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας”

  1. Σωτηρία

    Υπάρχουν δυστυχώς και πολλοί εργαζόμενοι που εξαναγκάζονται να μπουν εικονικά σε αναστολή, ενώ εργάζονται… Έτσι ο εργοδότης τους εκμεταλλεύεται χωρίς να έχει υποχρέωση να τους πληρώνει. Και αν αρνηθούν χάνουν τη δουλειά τους. Ωραία προστασία των εργαζομένων σε καιρό κρίσης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί