Σαρηγιάννης: Επικίνδυνο να ανοίξουμε τώρα (Βίντεο)

“Με αυτούς τους αριθμούς δεν μπορούμε να συζητάμε για το πότε θα ανοίξει η αγορά”

“Με βάση την πορεία της πανδημίας μέχρι τώρα είναι αδύνατο να φτάσουμε τον στόχο των 500 κρουσμάτων που έχει θέσει το υπουργείο Υγείας μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου”, είπε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης προσθέτοντας οτι είναι λάθος να ανοίξουμε στις 14 Δεκεμβρίου.

Ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ, μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι είναι επικίνδυνο να “ανοίξει” η χώρα την επόμενη εβδομάδα, ενώ μίλησε για προσεκτικό άνοιγμα ορισμένων επιχειρήσεων αλλά όχι πριν από τις 21 του μήνα.

Ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Αλκιβιάδης Βατόπουλος μιλώντας στο ΑΝΤ1 είπε ότι τα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων αναμένεται να ενημερωθούν αναλυτικά για την κατάσταση και στη συνέχεια θα “κάνουμε τις εισηγήσεις μας στον πρωθυπουργό”.

https://www.ant1news.gr/eidiseis/article/588072/batopoylos-ston-ant1-giati-dyskoleyomaste-na-elegxoyme-to-deytero-kyma-tis-pandimias-binteo-#.X8iw9c7HM6U.link

“Με αυτούς τους αριθμούς δεν μπορούμε να συζητάμε για το πότε θα ανοίξει η αγορά”, είπε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Επανέλαβε πως η άρση των περιορισμών θα πρέπει να γίνει όταν ο αριθμός των διασωληνωμένων φτάσει διψήφιο αριθμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί