Βρούτσης: «Εξαίρεση» τα 800 ευρώ του Νοεμβρίου, κανόνας τα 534 ευρώ σε μηνιαία βάση

«Τα 800 ευρώ που δόθηκαν τον Νοέμβριο ήταν η εξαίρεση. Ο κανόνας από την αρχή της πανδημίας είναι τα 534 ευρώ σε μηνιαία βάση». Αυτό ξεκαθάρισε ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο Open TV, υποστηρίζοντας ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης είναι «πάντα είναι σε αντιστοίχιση με τις δυνατότητες της οικονομίας μας».

Μάλιστα, έκοψε μια και καλή τη συζήτηση για το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι και να ανέβει πάλι στα 800 ευρώ η αποζημίωση ειδικά τον Δεκέμβριο, μήνα Χριστουγέννων και πολλών οικονομικών υποχρεώσεων για την πλειονότητα των πολιτών (τέλη κυκλοφορίας κ.ά.). «Αποκλείεται» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Έχουμε εξαγγείλει από την αρχή πώς προχωρά το πρόγραμμά μας» είπε, ενώ επικαλέστηκε τις πληρωμές που πρέπει να γίνουν από το κράτος εντός του τελευταίου μήνα του χρόνου.

Σε ό,τι αφορά το δώρο Χριστουγέννων δε, ο Γ. Βρούτσης ήταν φειδωλός. «Θα επιδιώξουμε να καταβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου» περιορίστηκε να πει για το τμήμα του δώρου που πρέπει να πληρωθεί από το υπουργείο Εργασίας στους εργαζόμενους που είναι σε αναστολή εργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί