Τέλος η περίοδος χάριτος: Δημοσκόπηση – κόλαφος για Μητσοτάκη

Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη διαχείριση της πανδημίας φαίνεται πως είναι η δημοσκόπηση που δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η Εφημερίδα των Συντακτών, η οποία στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για τέλος της «περιόδου χάριτος» για τη ΝΔ.

Σύμφωνα με τη συνοπτική αναφορά της efsyn.gr στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας, η δημοσκόπηση της Prorata δείχνει το κλίμα για την κυβέρνηση να βαραίνει με την απογοήτευση και τον θυμό να κυριαρχούν στους πολίτες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, από τη δημοσκόπηση προκύπτει ότι το 55% των πολιτών έχει αρνητική εικόνα για τη συνολική διαχείριση της πανδημίας.

Το 57% έχει αρνητική εικόνα για τη στήριξη στις επιχειρήσεις, το 58% αρνητική εικόνα για τη διαχείριση στην εκπαίδευση, ενώ το 72% χαρακτηρίζει ανεύθυνη τη στάση της εκκλησίας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας βεβαίως, όπου εντοπίζεται «έντονη δυσαρέσκεια για τη λειτουργία των νοσοκομείων, την προετοιμασία του ΕΣΥ, τα σχολεία και τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων, κατάρρευση σε όλους τους δείκτες σε σχέση με την πρώτη φάση, αλλά και υποχώρηση στην πρόθεση ψήφου για την κυβέρνηση.

Τέλος, όσον αφορά στο ζήτημα του εμβολίου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 63% λέει ναι στο εμβόλιο για τον ιό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί