Οι… πράκτορες υποχρέωσαν τον Μητσοτάκη και την Μαρέβα να κάνουν motocross στην Πάρνηθα, για τον Μπογδάνο!

Θεωρίες συνωμοσίας πλάθει με το μυαλό του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για να βρει μια δικαιολογία για τις εξορμήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα.

Δείτε επίσης: Ανέμελος Μητσοτάκης: Είχαμε 98 νεκρούς κι εκείνος έκανε… ποδηλατάδα!

Τη μέρα με τους 121 νεκρούς, ο ανέμελος πρωθυπουργός διαφημίζει πως αγοράζει τσουρέκια (φωτο- βίντεο)

Ο κόσμος γύρω δεν τους αφορά: Μετά τον “ανέμελο” Κυριάκο, η Μαρέβα κάνει motocross ενώ έχουν ανακοινωθεί 100 νεκροί (Βίντεο)

Εγκαλούσε Πολάκη και Τσίπρα, αλλά για τον Μητσοτάκη και την Μαρέβα… «τσιμουδιά»

Ο ηγεμών πάνω από την κοινωνία και τους νόμους…

Ακόμα και στο σημείο να βλέπει πράκτορες του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη έφτασε προκειμένου να βρει μια απάντηση για τα καμώματα του πρωθυπουργού.

«Δεν επιτρέπεται να βγαίνουν βίντεο από τέτοιες συναντήσεις κι ας αναρωτηθούν όλοι γιατί δύο ώρες μετά τη συνάντηση το βίντεο ήταν στο Documento» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 προσπαθώντας να ρίξει κάπου το φταίξιμο για την χαλαρή και ανέμελη συμπεριφορά του πρωθυπουργού την ώρα που η χώρα θρηνεί καθημερινά δεκάδες θύματα. Το πιο εύκολο λοιπόν που βρήκε να κάνει ήταν να πλάσει θεωρίες συνομωσίας με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βαξεβάνη και το Documento.

«Εγώ τους θεωρώ κακόβουλους τους κυρίους οι οποίοι σταμάτησαν τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, θεωρώ τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του ανθρώπινους και ανοιχτούς και δεν μπορώ να τους καταλογίσω αφέλεια αλλά καλή πρόθεση και προαίρεση και οι άλλοι κάνανε ό,τι κάνανε και δύο ώρες μετά το πουλήσανε στο Βαξεβάνη» συνέχισε ο «γαλάζιος» βουλευτής παρουσιάζοντας τον πρωθυπουργό άμοιρο ευθυνών.

Ευτυχώς που ο κ. Μπογδάνος δεν επικαλέστηκε τους εξωγήινους ως υπαίτιους για τις φωτογραφίες αυτές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί