Ο ηγεμών πάνω από την κοινωνία και τους νόμους…

Σάλος έχει προκληθεί από την βόλτα αναψυχής και άθλησης που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Κυριακή στην Πάρνηθα, όπου φωτογραφήθηκε χωρίς κανένα μέτρο προστασίας με ακόμα πέντε άτομα, που βρίσκονταν στο βουνό κάνοντας μότο κρος.

Δείτε επίσης: Ανέμελος Μητσοτάκης: Είχαμε 98 νεκρούς κι εκείνος έκανε… ποδηλατάδα!

Τη μέρα με τους 121 νεκρούς, ο ανέμελος πρωθυπουργός διαφημίζει πως αγοράζει τσουρέκια (φωτο- βίντεο)

Ο κόσμος γύρω δεν τους αφορά: Μετά τον “ανέμελο” Κυριάκο, η Μαρέβα κάνει motocross ενώ έχουν ανακοινωθεί 100 νεκροί (Βίντεο)

Εγκαλούσε Πολάκη και Τσίπρα, αλλά για τον Μητσοτάκη και την Μαρέβα… «τσιμουδιά»

Ο Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε πως πράγματι ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Πάρνηθά την Κυριακή και επιχείρησε με αστείες δικαιολογίες να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Ωστόσο το νέο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το documentonews.gr, και που δείχνει την Μαρέβα Μητσοτάκη να δοκιμάζει τις ικανότητές της στο μότο κρος, αποκαλύπτει σωρεία παραβάσεων του πρωθυπουργικού ζεύγους.https://www.youtube.com/embed/vpN-0pEQZus?rel=0&showinfo=1&hl=en-US

  • Παράβαση 1ηΔεν φοράει κανένας μάσκα. Ουδείς στη φωτογραφία ή στο βίντεο, φοράει μάσκα. Ούτε καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκείνη τη στιγμή κανένας δεν αθλείται.
  • Πααράβαση 2ηΣυνωστισμός. Στη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημοσιεύθηκε πρώτη, εμφανίζονται έξι τουλάχιστον άτομα αγκαλιασμένα να φωτογραφίζοντσαι, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
  • Παράβαση 3ηΑπαγορεύεται η άθληση για πάνω από τρία άτομα. Είναι προφανές πως πρόκειται για σχεδόν δέκα άτομα, που δεν κρατούν αποστάσεις ακόμα και όταν αθλούνται.
  • Παράβαση 4η: Η Μαρέβα Μητσοτάκη οδηγά μηχανή μεγάλου κυβισμού φορώντας ακατάλληλο κράνος ποδηλάτου.
  • Παράβαση 5ηΑπαγορεύεται εντός του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας τέτοιου είδους κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων. Συγκεκριμένα ο Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικού Δρυμού προβλέπει πως απαγορεύεται «η χρησιμοποίηση του δικτύου δρόμων για κάθε είδους δοκιμές και αγώνες αυτοκινήτων και δικύκλων, καθώς και η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας και εκκωφαντικών θορύβων σ’ όλους τους δρόμους».

Αλήθεια, πόσες χιλιάδες ευρώ θα έφταναν τα παραπάνω πρόστιμα, εάν κάποιος ήλεγχε το πρωθυπουργικό ζεύγος και την παρέα του;

Άλλο Πολάκης, άλλο Μητσοτάκης

«Όλα τα δελτία ειδήσεων ασχολούνταν τρεις μέρες με τον Παύλο Πολάκη, με την κατηγορία ότι έσπασε την καραντίνα και δεν φορούσε μάσκα σε ένα τραπέζι.

Περιμένουμε να δούμε αν θα έχουν σήμερα την ίδια αντιμετώπιση για τον κ. Μητσοτάκη, που έσπασε την καραντίνα και δεν φορούσε μάσκα στην ποδηλατάδα του, ενώ φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μέτρα προστασίας» σχολιάζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης και προσθέτει:

«Σε λίγες μέρες φυσικά θα ξανακουνήσει το δάχτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη τους, μήπως και κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες για την κατάρρευση του ΕΣΥ».




Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας είχε ζητήσει συγνώμη για λιγότερα

Λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, που έκανε διακοπές στη χώρα μας, αναγκάστηκε να τις διακόψει άρον άρον και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους έξαλλους ολλανδούς πολίτες.

Οι Ολλανδοί εκεί την περίοδο ήταν εν μέσω lockdown – όπως συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα – και καλούνταν να πειθαρχούν με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και να μένουν σπίτι. Όταν όμως μαθεύτηκε ότι το βασιλικό ζεύγος κάνει διακοπές και η βασίλισσα εθεάθη χωρίς μάσκα μέσα σε κόσμο, τότε ξέσπασε σάλος.

Ωστόσο στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός εμφανίζεται όχι μόνο να προβάλει τις διακοπές του τη στιγμή που οι περισσότεροι πολίτες δεν μπορούν να πάνε, αλλά και να παρανομεί εν μέσω πανδημίας.

Η οικονομική δυσπραγία από την πανδημία που βιώνει η πλειονότητα των πολιτών δεν αγγίζει τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όλο αυτό τον καιρό από τις επανειλημμένες εξορμήσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Αυτή τη φορά όμως, η ποδηλατάδα στην Πάρνηθα πήγε το ζήτημα ένα βήμα παρακάτω αφού καταγράφονται και παρανομίες από τον πρωθυπουργό και την σύζυγό του.

Στη χώρα μας όμως αντί δημόσιας συγνώμης ο πρωθυπουργός δείχνει «ανθρώπινο πρόσωπο»!

Άλλο Πολάκης άλλο Μητσοτάκης…

Με μια αιχμηρή προς τα ΜΜΕ αναρτησή του, ο Παύλος Πολάκης, που έχει γίνει επανειλημμένα στόχος “ανθρωποφαγικών” εκδηλώσεων, καλεί τους διευθυντές καναλιών, εφημερίδων και σαϊτ, να μεταδώσουν απόψε τα στιγμιότυπα, φωτογραφικά αλλά και βίντεο, με τον Πρωθυπουργό και τη σλυζυγό του, να κυκλοφορούν με αγνώστους, χωρίς μάσκες, αποστάσεις, μέτρα προστασίας, την Κυριακή στην Πάρνηθα και μάλιστα να ανταλασσουν μηχανες μοτο κρος. Ο Παύλος Πολάκης υπενθυμίζει την … υπερπροβολή που είχε στα ΜΜΕ το στιγμιότυπο που ειχε αναρτησει ο ιδιος στα social media, μετα από πολύωρο χειρουργείο στα Χανια, όπου όπως συμβαίνει πάντα, όλοι ειχαν υποβληθεί σε covid test, και το οποίο τον έδειχνε να τώει μετά μαζί τους σε ένα σπίτι αφού λόγω λκνταουν τα κένταρ εστιασης είναι κλειστά.

Η ανάρτηση του Πάυλου Πολάκη:

Προς διευθυντές ειδησεογραφικών σάιτ, εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών.
Όταν εγω έφαγα σε ένα φιλικό σπίτι στα Χανια (που όλα τα εστιατόρια λόγω λοκ νταουν ήταν κλειστά) μετά απο δυο χειρουργεία και τεστ αρνητικό, η φωτογραφία έπαιξε σε όλα τα σαιτ, τις εφημερίδες και σε όλα τα δελτία ειδήσεων.
Μάλιστα η κα Μάρα Ζαχαρέα διέκοψε τη συνέντευξη στον Πρόεδρο του Συριζα για να του προβάλει την εικόνα και να του ζητήσει σχόλιο.
Κλήθηκα να δώσω εξηγήσεις από το κόμμα μου, γιατί εγώ εκεί λογοδοτώ και όχι σε εσάς, και παραδέχτηκα ότι η ανάρτηση αυτή αξιοποιήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία για μετατοπίσει τη συζήτηση από την αποκλειστική ευθύνη της για την καταστροφική διαχείριση της πανδημιας.
Από χθες το πρωί κυκλοφορεί μια αντίστοιχη φωτογραφία του κου Μητσοτάκη να αγκαλιάζεται χωρίς μάσκα με έξι αγνώστους σε αυτόν ανθρώπους, στη Πάρνηθα.
Σήμερα μάλιστα κυκλοφορεί και βίντεο που δείχνει τη σύζυγό του να δανείζεται μια μοτοσικλέτα ενός εκ των περαστικών και να κάνει μοτοκρος, ενώ η παρέα φαίνεται να το διασκεδάζει.
Μέχρι στιγμής κανένα σάιτ, καμία εφημερίδα και κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει προβάλει αυτές τις εικόνες.
Και φυσικά μέχρις στιγμής ο κος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν έχει παραδεχθεί το λάθος του, αλλά στέλνει από πάνω και τον Πέτσα που φτιάχνει τις λίστες που ταΐζουν τα σάιτ και τα κανάλια σας, στο φιλικό του ΣΚΑΙ όχι για να μας πει π.χ. ότι ο ο κος Μητσοτάκης έκανε λάθος, αλλά πόσο απλός και ανθρώπινος είναι που έρχεται σε επαφή διχως μάσκα ακόμη και με αγνώστους ανθρώπους.
Θα περιμένω να δω πόσο πολύ θα ξεφτιλιστείτε σήμερα και ποιοι από σας θα τηρήσετε έστω στο ελάχιστο τη στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Αν σας έχει μείνει τελικά έστω κάποιο ίχνος δεοντολογίας αλλά και ντροπής …

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο ηγεμών πάνω από την κοινωνία και τους νόμους…”

  1. κάτι αφήσαμε πίσω, άλλος τη δουλειά του, άλλος ένα αγαπημένο πρόσωπο...

    “30 ημέρες έμειναν για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Όλοι λίγο πολύ κάτι μάθαμε, κάτι αφήσαμε πίσω, κάτι ξεγράψαμε, κάτι ωρίμασε μέσα μας, κάτι κουνήθηκε από το κέντρο μας.. Να λογαριαστούμε και να προχωρήσουμε λοιπόν…Το Φως δεν το εξηγεί κανείς, αλλά το βλέπει.. Καλό μήνα με βλέμμα στο Φως!!”

    Ανάρτηση της συζύγου του υπουργού υγείας με ποιητική διάθεση…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί