Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του Σφανιανάκη

Ο τραγουδιστής θα δικαζόταν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, αφού συνελήφθη μετά από έλεγχο των αστυνομικών αρχών καθώς στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, δύο γραμμάρια κοκαΐνης και ένα τέιζερ

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, που συνελήφθη την Κυριακή, ύστερα από τον εντοπισμό στο όχημά του ναρκωτικών και όπλου, του οποίου η άδεια είχε λήξει.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, μετά από συνεννόηση του ιδίου με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως.

Ο κ. Κούγιας αναφέρει ακόμα ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκαση με κυβερνητική απόφαση.

Ο τραγουδιστής θα δικαζόταν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, αφού συνελήφθη μετά από έλεγχο των αστυνομικών αρχών καθώς στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, δύο γραμμάρια κοκαΐνης και ένα τέιζερ. Σε βάρος του τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών για ιδίων χρήση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί