Ομολόγησε ο 20χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας του ξενοδόχου στη Σαντορίνη

Τον σκότωσε για 200 ευρώ

Ο 20χρονος μετά την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης ομολόγησε ότι ήταν αυτός που σκότωσε και έκαψε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Δείτε: Ελλάδα: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ξενοδοχείο

Ραγδαίες εξελίξεις με τον νεκρό ξενοδόχο στη Σαντορίνη: Συνελήφθη ένας 20χρονος

Όπως είπε μάλιστα, όταν άφησε τον ξενοδόχο νεκρό, έβαλε χαρτιά πάνω στο πτώμα του και χρησιμοποίησε αλκοόλ που βρήκε στο μπαρ του ξενοδοχείου για να του βάλει φωτιά. Το γεγονός ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν ίχνη παραβίασης κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο δράστης μετά τη δολοφονία προσπάθησε να πάρει χρήματα που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο.

Ο λόγος, όπως ομολόγησε, που πήγε στο ξενοδοχείο ήταν για να ζητήσει μόλις 200 ευρώ που του χρωστούσε ο 69χρονος ξενοδόχος. Όταν εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει και τον χτύπησε, «θόλωσε», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δράστης. Ο 20χρονος χτύπησε τον ξενοδόχο στο πρόσωπο με γροθιές. Και συνέχισε να τον χτυπά μέχρι που το θύμα κατέρρευσε. Στη συνέχεια, «τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκα ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα», έχει πει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του.

Στην αυλή του ξενοδοχείου έχουν βρεθεί αποτυπώματά του και οι κηλίδες αίματος δεν αποκλείεται να είναι δικές του. Οι κάμερες ασφαλείας από ένα διπλανό κτήριο κατέγραψαν τον νεαρό δράστη και βοήθησαν στη σύλληψή του. Αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί