Νέο τάισμα εκατομμυρίων στα μμε, ενώ μειώνουν στα 534 € την αποζημίωση για αναστολή εργασίας

Η κυβέρνηση δίνει εν μέσω πανδημίας 3 εκατ. ευρώ για να… μάθουν οι Έλληνες του εξωτερικού ότι μπορούν να ψηφίσουν! Την ίδια ώρα στα 534 ευρώ μειώνουν την αποζημίωση για αναστολή εργασίας τον Δεκέμβριο

Νέα λίστα Πέτσα με αιτιολογία την ενημέρωση των Ελλήνων του εξωτερικού για το πως μπορούν να ψηφίσουν στις επόμενες εθνικές εκλογές από τον τόπο που βρίσκονται, καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα social media.

Δείτε επίσης: Κι άλλα λεφτά για αγορά ΜΜΕ από την κυβέρνηση! – Τώρα για… εμβόλια!

Ειδικότερα, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών δρομολογείται η αποδέσμευση ενός ποσού της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ για πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής που αφορά «την ενημέρωση των εκλογέων εκτός Ελλάδας για το πως θα ψηφίσουν». Την απόφαση υπογράφει -ποιος άλλος- ο Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για: «α) στον επικοινωνιακό σχεδιασμό-παραγωγή επικοινωνιακού και έντυπου υλικού της εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας και β) στις δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας, για το υπόλοιπο του έτους 2020».

Στα 534 ευρώ μειώνουν την αποζημίωση για αναστολή εργασίας τον Δεκέμβριο

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση δίνει και πάλι εκατομμύρια στα μέσα ώστε να κυβερνά χωρίς εμπόδια από αυτά, στα 534 ευρώ επιστρέφει ο υπολογισμός της ειδικής αποζημίωσης για τις αναστολές του Δεκεμβρίου όπως επιβεβαιώνει και επίσημα το υπουργείο Εργασίας με μία λιτή ανακοίνωση.
Ειδικότερα, στις 8 Δεκεμβρίου ξεκινούν στο σύστημα «Εργάνη» οι δηλώσεις εργαζομένων και εργοδοτών για τις δηλώσεις των αναστολών συμβάσεων μηνός Δεκεμβρίου όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το επίδομα θα είναι 534 ευρώ τον Δεκέμβριο, αντί των 800 ευρώ που ήταν για τον μήνα Νοέμβριο.

Για τον Δεκέμβρη θα ισχύουν οι ίδιες λίστες κλειστών και πληττόμενων ΚΑΔ που ίσχυαν και τον Νοέμβριο με την μόνη διαφορά πως η επιμέτρηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού θα γίνει για τον Δεκέμβριο στο ποσό των 534 ευρώ.

Όπως ξεκαθαρίζει το υπουργείο την πρώτη βδομάδα του Δεκεμβρίου οι δικαιούχοι θα λάβουν την αναλογία των 534 ευρώ, επαναφέροντας έτσι τις αποζημιώσεις στα ποσά της περασμένης άνοιξης, αποκαλύπτοντας ότι τα 800 ευρώ ήταν εξαίρεση για τις 23 μέρες του Νοεμβρίου.

Η επιστροφή στα 534 ευρώ αφορά μόνο τους μισθωτούς και γίνεται εν όψει Δώρου Χριστουγέννων καθώς η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ήδη την αναλογία του Δώρου με βάσει τα 534 ευρώ.

«Μύδροι» του Παύλου Πολάκη κατά της  κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τη νέα λίστα Πέτσα.

Όπως τονίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας «νέο Πετσοτάισμα με 3.000.000 ευρώ εν μέσω πανδημιας και νεκρών ,για να στηρίζετε την κυβέρνηση του Μωϋσή-happy traveler» και προσθέτει: «Με πρόσχημα “την ενημέρωση των εκλογέων εκτός Ελλάδας για το πως θα ψηφίσουν”».

Η ανάρτησή του στο Facebook καταλήγει με τη φράση: «το καζάνι βράζει…».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ !!! Περάστε κανάλια,περάστε σάιτ, περάστε ΜΜΕ της διαπλοκής:

ΝΕΟ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΑ ΜΕ 3.000.000 ευρώ εν μέσω πανδημιας και νεκρών, για να στηρίζετε την κυβέρνηση του Μωϋσή-happy traveller!!!

Με πρόσχημα «την ενημέρωση των εκλογέων εκτός Ελλάδας για το πως θα ψηφίσουν»!!!!!

ΥΓ .Αν δεν είναι πρόσχημα ,ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ …. το καζάνι βράζει….

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί