Εγκαλούσε Πολάκη και Τσίπρα, αλλά για τον Μητσοτάκη και την Μαρέβα… «τσιμουδιά»

Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη έλεγε ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε κατακεραυνώσει τον Παύλο Πολάκη όταν είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του φωτογραφία από τραπέζι σε σπίτι φίλων του.

Με αυστηρό ύφος σε ανάρτησή της στο twitter στις 10 Νοεμβρίου εγκαλούσε και τον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να καλύψει τον βουλευτή του.

«Ο κ.Πολάκης έδωσε ένα μήνυμα ότι μπορoύμε να αψηφίσουμε τους κανόνες και να παρανομήσουμε. Όμως κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι πολιτικός είτε είναι απλός πολίτης. Αυτό το μήνυμα έπρεπε να δώσει ο κ.Τσίπρας στον κ.Πολάκη και να μην προσπαθεί να τον καλύψει».

Είκοσι ημέρες μετά, η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, να φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα αγκαλιασμένος με πέντε αγνώστους που επίσης δεν φορούσαν μάσκα, έχει προκαλέσει οργή στην κοινή γνώμη.

Δείτε επίσης: Ανέμελος Μητσοτάκης: Είχαμε 98 νεκρούς κι εκείνος έκανε… ποδηλατάδα!

Τη μέρα με τους 121 νεκρούς, ο ανέμελος πρωθυπουργός διαφημίζει πως αγοράζει τσουρέκια (φωτο- βίντεο)

Ο κόσμος γύρω δεν τους αφορά: Μετά τον “ανέμελο” Κυριάκο, η Μαρέβα κάνει motocross ενώ έχουν ανακοινωθεί 100 νεκροί (Βίντεο)

Θα ήταν ενδιαφέρον η Ντόρα Μπακογιάννη να μας πληροφορούσε εάν η θέση της παραμένει η ίδια. Ότι κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι πολιτικός είτε είναι απλός πολίτης.

Εκτός εάν στις οδηγίες χρήσης του κυβερνητικού αφηγήματος περί ατομικής ευθύνης, υπάρχουν ψιλά γράμματα που εξαιρούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί