Χωρίς σαφές κίνητρο η αιματηρή τραγωδία στο Τρίερ της Γερμανίας

Τέσσερις είναι οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, ανάμεσά τους ένα μωρό 9 μηνών, έπειτα από την επίθεση 51χρονου με αυτοκίνητο πάνω σε πεζόδρομο της γερμανικής πόλης Τρίερ.

Ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου Ρηνανίας-Παλατινάτου και ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης έδωσαν περαιτέρω στοιχεία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου περιγράφοντας μία πραγματική τραγωδία για το Τρίερ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση οι νεκροί είναι ένα μωρό 9 μηνών, δύο γυναίκες 25 και 73 ετών και ένας 45χρονος άνδρας. Η μητέρα του μωρού νοσηλεύεται, ενώ από τους τραυματίες, πέντε είναι σε κρίσιμη κατάσταση, τέσσερις σοβαρά και έξι φέρουν πιο ελαφρά τραύματα.

Για το περιστατικό έχει συλληφθεί και ανακρίνεται ο 51χρονος οδηγός του οχήματος μάρκας Range Rover, ενώ αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για φόνο και βαριά σωματική βλάβη.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν είχε ποινικό μητρώο, ενώ δεν έχει διεύθυνση κατοικίας και το τελευταίος τόπος διαμονής του ήταν το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις η ανάκριση συνεχίζεται, όμως δεν έχουν προκύψει στοιχεία για τρομοκρατικό, πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο.

Ο συλληφθείς φέρεται, ακόμη, να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, με βάση τα αποτελέσματα του αλκοτέστ, ενώ εξετάστηκε και από ψυχίατρο.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ενώ μένει να αποφασιστεί εάν θα ζητηθεί η προφυλάκισή του ή ο προσωρινός εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο.

https://twitter.com/Nnsnewsss/status/1333771753638797314?ref_src=twsrc%5Etfw

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί