Βιβλία μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας δανείζει η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη

Από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Το Δανειστικό Τμήμα της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσει με ασφάλεια το αναγνωστικό κοινό της πόλης λόγω της πανδημίας COVID-19,  διαθέτει τα βιβλία του για δανεισμό μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα παραμονής στον χώρο της βιβλιοθήκης. 

Έτσι οι αναγνώστες μπορούν με εξαιρετικά απλό τρόπο να βρίσκουν τα βιβλία που θέλουν μέσα από το ενημερωμένο site της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης και να πηγαίνουν με προκαθορισμένο ραντεβού (από τις 08:30 το πρωί έως τις 13:30 μετά το μεσημέρι) να τα παραλαμβάνουν από το Δανειστικό Τμήμα (Στοά Γιανναδάκη – Μέγαρο Αχτάρικα). 

Κάθε ένας μπορεί να δανειστεί έως 2 βιβλία. Η διάρκεια καραντίνας για τα αντικείμενα που δανείζονται είναι οι 72 ώρες, έτσι τα βιβλία επανατοποθετούνται στα ράφια μετά το πέρας της καραντίνας προκειμένου να συνεχιστεί με ασφάλεια ο δανεισμός τους. 

Η διαδικασία δανεισμού θα ξεκινήσει από αύριο, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και θα είναι η ακόλουθη:

Οι αναγνώστες που ενδιαφέρονται, μπορούν να μπουν στο: 

http://vikelaia-ebooks.heraklion.gr προκειμένου να αναζητήσουν τους τίτλους βιβλίων που επιθυμούν, στη συνέχεια να κάνουν κράτηση στα τηλέφωνα 2813409704 & 2813409706, 2813409708 και να ενημερωθούν για την ημέρα και την ώρα παραλαβής από την είσοδο της βιβλιοθήκης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί