Με χειροπέδες στον εισαγγελέα ο Σφακιανάκης

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων του κορονοϊού, για κατοχή όπλου και μικροποσότητας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20:00, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.  

Κληθείς να σχολιάσει σύλληψή του, ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να απάντησε μονολεκτικά «εγκληματίας» με φανερά ειρωνικό ύφος.  

Ο τραγουδιστής φορούσε χειροπέδες, συνοδευόταν από αστυνομικούς της Ασφάλειας ενώ εμφανίστηκε με μάσκα στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό.

«Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω» – Τι είπε για την κοκαΐνη  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αστυνομικός έλεγχος ήταν τυπικός κι έγινε προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε τις απαραίτητες βεβαιώσεις ή είχε στείλει το SMS για να μπορεί να κυκλοφορεί στο πλαίσιο του lockdown.  

Ο τραγουδιστής έδειξε στους αστυνομικούς το SMS που είχε στείλει και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν έχει κάτι παράνομο που θα έπρεπε να γνωρίζουν. Εκείνος τους απάντησε ότι δεν έχει, ωστόσο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο του αυτοκινήτου του.  

Έτσι, βρήκαν ότι έφερε μαζί του ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, για το οποίο δε διέθετε άδεια και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η άδεια του είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί και ότι το έχει στην κατοχή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του.   Επιπλέον, στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών, για την οποία ο Νότης Σφακιανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι αυτό που ξέρετε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί