Το δράμα του αντιδημάρχου…

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τους Αντιδημάρχους που έχει επιλέξει ο Κώστας Μπακογιάννης. Πριν μερικές ημέρες ήταν η Αλεξία Έβερτ που θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό να επικοινωνήσει τις απόψεις της για το ΚΚΕ και τη διαμαρτυρία του στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κάνοντας λόγο για “κατσαρίδες και τρωκτικά”, κάτι που τελικά την οδήγησε στην παραίτηση, σύμφωνα με τον ίδιο το δήμαρχο τουλάχιστον.

Τώρα, σύμφωνα με το thefaq.gr, ήταν ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος που θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους του στο facebook το δράμα που ζει λόγω πανδημίας και καραντίνας. Αυτό είναι ότι του λείπει το ωραίο του σπίτι στο Baden Baden αλλά πιο πολύ, όπως λέει, του λείπει μία βόλτα με την αγαπημένη του Aston Martin.

Προκάλεσε πάντως ρίγη συγκίνησης, εκμυστηρευόμενος ότι ελπίζει τα Χριστούγεννα να καταφέρει να βρεθεί εκεί και φυσικά να ταξιδέψει λίγες ώρες με το αγαπημένο του αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest.

Εικόνα

υγ: όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, όταν η ανάρτησή του κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα ο θλιμμένος Αντιδήμαρχος αναγκάστηκε να την κατεβάσει, αφήνοντας μία μεγάλη μερίδα πολιτών ανίδεη για το δράμα που ζει…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί