Πρώτη συνέντευξη Τραμπ μετά την ήττα: Παραδίδει την εξουσία, επιμένει στη νοθεία

Τη νέα πραγματικότητα μετά την εκλογική του αποτυχία φαίνεται πως αρχίζει να αποδέχεται δειλά, αλλά σταθερά ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς, όμως, αυτό να τον εμποδίζει να εκστομίζει εξωφρενικές καταγγελίες για τα περί νοθείας στην κάλπη.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές της 3ης Νοέμβρη, ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού επανέλαβε τις αιτιάσεις για εκλογική απάτη κάνοντας λόγο για πάρα πολλές ψήφους από… νεκρούς, έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει ότι ενδεχομένως στη νοθεία εμπλέκονται το υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI.

«Ήταν η απόλυτη νοθεία και το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν ξέρω, είναι πιθανό να εμπλέκονται σε αυτή» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας τηλεφωνικά στο Fox News.

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι και ο ίδιος θεωρεί δύσκολο το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας να εξετάσει τους ισχυρισμούς του περί εκλογικής νοθείας.

«Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να το φέρουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο», δήλωσε ο Ντόναλντ, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να αμφισβητεί τα εκλογικά αποτελέσματα. «Δεν θα αλλάξω γνώμη σε έξι μήνες», είπε.

Την ίδια στιγμή, ακόμη μία επανακαταμέτρηση σε πολιτεία κλειδί επιβεβαιώνει την επικράτηση του Τζο Μπάιντεν.

Η ανακαταμέτρηση τελείωσε σήμερα στο Ντέιν Κάουντι του Ουισκόνσιν, λίγες ημέρες μετά το Μιλγουόκι Κάουντι. Τελικά, το προβάδισμα του Τζο Μπάιντεν ενισχύθηκε κατά 87 ψήφους έναντι του Τραμπ στην πολιτεία αυτή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί