“…και βασικά φταίτε εσείς που αφήνετε να σας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σας…”

“Δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας με τον κορονοϊό” δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε ότι “το νοσοκομείο της Δράμας είχε τρεις ΜΕΘ και τώρα έχει δώδεκα. Έχει επαρκές νοσηλευτικό προσωπικό και κάνουν όλοι μια συγκλονιστική προσπάθεια”

Δείτε: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας Κικίλια: Φταίνε οι πολίτες για το Νοσοκομείο της Δράμας (Βίντεο)

Ωστόσο, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, νευροχειρουργός Παν.Παπανικολάου, αποκαλύπτει μία άλλη διάσταση που επιλέγει να κρατήσει στο σκοτάδι το υπουργείο Υγείας και ο κ.Κικίλιας: ότι στο Νοσοκομείο της Δράμας, από όπου μεταφέρθηκαν προχθές με αεροδιακομιδή στην Αθήνα 3 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορονοϊό, εκ των οποίων ο ένας δυστυχώς κατέληξε χθες στο Αττικό, με 11 οργανικές θέσεις Παθολόγων, υπηρετούν μόλις 4 εκ των οποίων μάλιστα οι 2 νοσούν από covid.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Δράμα και το Νοσοκομείο της πόλης, αναφέρει:

Νοσοκομείο Δράμας : 11 οργανικές θέσεις Παθολόγων, υπηρετούν 4, από αυτούς οι 2 νοσούν. Αλλά δεν φταίνε οι εγκληματικές ευθύνες τους για την υποστελέχωση φταίνε οι κάτοικοι, η πόλη, ο κακός τους ο καιρός και βασικά φταίτε εσείς που αφήνετε να σας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί