Θρήνος για το χαμό του συζύγου της 29χρονης στην Κατερίνη που πέθανε λίγο μετά τον τοκετό

Ο 38χρονος «έφυγε» νικημένος από τον κορονοϊό, ένα χρόνο μετά το χαμό της 29χρονης συζύγου του, αφήνοντας πίσω ένα κοριτσάκι ενός έτους

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κατερίνη, με θύματα δύο νέους γονείς ενός κοριτσιού μόλις ενός έτους. Ο 38χρονος πατέρας, ο οποίος πριν από έναν χρόνο έχασε την 29χρονη σύζυγό του μετά τη γέννα του παιδιού τους άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Πριν ακριβώς ένα χρόνο ο Γιάννης Πιτσάνης έχασε τη σύζυγό του, από επιπλοκή λίγο μετά τον τοκετό. Το βράδυ της Πέμπτης όμως ο 38χρονος δεν κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό και υπέκυψε στη νόσο. Όπως λέει η οικογένειά είχε ανεβάσει πυρετό, παρουσίασε δύσπνοια και χωρίς να προλάβει καν να νοσηλευτεί, «έφυγε» μέσα σε μια μέρα.

«Είναι μια τραγική ιστορία, δυστυχώς η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά αυτή την οικογένεια, με ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι αυτό της απώλειας του νεαρού Γιάννη. Αυτού του νεαρού πατέρα ο οποίος πριν από έναν χρόνο σχεδόν μας ανέθεσε την υπόθεση του άδικου θανάτου της νεαρής γυναίκας του, της 29χρονης η οποία απεβίωσε μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού, διότι της είχε χορηγηθεί μια αντιβίωση στην οποία ήταν αλλεργική».

Η 29χρονη Άννα είχε γεννήσει στο νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Ο 38χρονος πατέρας μεγάλωνε μόνος του το κοριτσάκι τους.

Το παιδάκι βρίσκεται με την οικογένεια του πατέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί