Θετική στον κορονοΐό υπάλληλος παιδικού σταθμού στην Κρήτη

Θετική στον κορονοΐό βρέθηκε εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό του Δήμου Ρεθύμνης .

Αν και οι παιδικοί σταθμοί παραμένουν κλειστοί εδώ και δύο εβδομάδες, συνεπώς δεν υπάρχει ανησυχία για τους ωφελούμενους, η εργαζόμενη συνέχισε να εργάζεται με αποτέλεσμα να έχει τεθεί σε καραντίνα τόσο η ίδια όσο και προληπτικά οι εργαζόμενοι με τους οποίους ήρθε σε επαφή στον χώρο εργασίας της.

Στους χώρους έγινε απολύμανση και έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία ιχνηλάτησης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του goodnet.gr.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Ρεθύμνου αναφέρει: 


“Θετική διαγνώστηκε στην εξέταση για τον κορονοϊό εργαζόμενη στο βρεφονηπιακό σταθμό της Παλιάς Πόλης «Τα Δελφινάκια», δομή που υπάγεται στην ΚΕΔΗΡ.

Θετική είναι η συγκυρία του ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός είναι κλειστός, και δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς στην ευρύτερη κοινότητα. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης ενημέρωσε αμέσως τον ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΡ, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προχώρησαν άμεσα στην ιχνηλάτηση των επαφών που είχε στο εργασιακό της περιβάλλον η συγκεκριμένη εργαζόμενη και έθεσε, για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα, όλους τους συναδέλφους της με τους οποίους είχε έρθει σ’ επαφή τις τελευταίες μέρες”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί