Τι τις θέλουμε τις ΜΕΘ; Πεταμένα λεφτά

Την ώρα που η πανδημία βρίσκεται σε πλήρη έξαρση, ο Γ. Γεραπετρίτης βγήκε να μας εξηγήσει ότι, είτε με αυτές τις ΜΕΘ που έχουμε είτε με τις τριπλάσιες, ο αριθμός θανάτων από τον κορωνοϊό θα ήταν πάνω – κάτω ο ίδιος. Και που, φυσικά, δεν ισχύει.

Δείτε: Ιδού κι άλλος “άριστος”!- Γεραπετρίτης: “Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε πιο πολλούς νεκρούς”! (βίντεο)

Καλά που δεν πετάξαμε λεφτά σε νέες ΜΕΘ γιατί τώρα δε θα είχαμε να δώσουμε 120 εκατ. € στην Aegean…

Ειπώθηκε γιατί η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και πρέπει κάτι να πει. Ας σημειωθεί ότι ο Γ. Γεραπετρίτης είναι το δεξί χέρι του πρωθυπουργού.

Αυτό που ήθελε να πει ο Γ. Γεραπετρίτης ήταν ότι, στην πραγματικότητα, δεν πειράζει που δεν έχουμε αρκετές ΜΕΘ. Πειράζει. Γιατί ο αριθμός των διαθέσιμων ΜΕΘ είναι που καθόρισε το δεύτερο λοκντάουν, από το οποίο πολύς κόσμος θα καταστραφεί οικονομικά.

Αν δεν πειράζει, γιατί υποσχέθηκαν ότι θα έχουν 1.200 ΜΕΘ μέχρι το τέλος του χρόνου; Γιατί καλωσόρισαν τις δωρεές των ιδιωτών; Στην πραγματικότητα, απολογούνται τώρα για το γεγονός ότι έχοντας οκτώ ολόκληρους μήνες στη διάθεσή τους να προετοιμαστούν, δεν έκαναν τίποτα πέρα από το να βομβαρδίζουν τον κόσμο με παχιά λόγια και εντυπώσεις.

Και απολογούνται με τον χειρότερο τρόπο: με θράσος και κυνισμό.

Και είναι οι ίδιοι που δηλώνουν από τις αρχές του μήνα ότι το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όριά του. Οι ίδιοι που κατηγορούν καθημερινά την αντιπολίτευση ότι επενδύει στην καταστροφή ως πολιτική ύαινα. Την ίδια στιγμή, βγαίνουν χαλαροί. Τι τις θέλουμε τις ΜΕΘ; Πεταμένα λεφτά.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί