Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ Ηρακλείου

Με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και πλατύ άνοιγμα η Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ απευθύνεται στους εργαζόμενους για μαχητική απάντηση μπροστά στην αυριανή απεργία Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. Ανάμεσα στους χώρους που πραγματοποιήθηκαν περιοδείες με το κάλεσμα του Κόμματος για lockdown στην αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ήταν οι εξής:

Τρίτη 24 Νοεμβρίου

  • Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Σάββα Βασιλειάδη, γραμματέα της Ε.Π Κρήτης και μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ, πραγματοποίησε περιοδεία στην Ανακύκλωση, στη ΒΙΠΕ.
  • Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Νικολέττα Χριστοδουλοπούλου, γραμματέα της Τ.Ε Ηρακλείου του ΚΚΕ, πραγματοποίησε  περιοδεία στα Σ/Μ Χαλκιαδάκης Max, Βασιλόπουλος και Lidl, στην Αλικαρνασσό.
  • Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αντρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γ.Π Κρήτης του ΚΚΕ, πραγματοποίησε  περιοδεία στα Πλαστικά Κρήτης, στη ΒΙΠΕ.
  • Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Ξημεράκη, μέλος της Τ.Ε Ηρακλείου του ΚΚΕ, πραγματοποίησε  περιοδεία στη Megaplast, στη ΒΙΠΕ.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

  • Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Δημήτρη Βρύσαλη, δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, πραγματοποίησε περιοδεία σε υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί