Κάλεσμα της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ μπροστά στην Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη-Δεκέμβρη 2020

Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, μέσω ανακοίνωσης, καλεί σε οικονομική ενίσχυση του κόμματος, μετά την επιβολή προστίμου από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με δύναμη, πείσμα και αποφασιστικότητα, μέλη, οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Ηράκλειο δίνουν τη μάχη της δίμηνης (Νοέμβρης – Δεκέμβρης 2020) Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος.

Ιδιαίτερα φέτος η οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ και η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης έχει μεγάλη σημασία, καθώς γίνεται σε μια περίοδο που το Κόμμα μας δέχτηκε άλλη μια επίθεση, στα οικονομικά του, με την επιβολή άθλιου προστίμου από την κυβέρνηση γιατί αρνείται να δημοσιεύσει τα στοιχεία όσων το ενισχύουν για να δυναμώσει η φωνή του. Ενισχύοντας το ΚΚΕ δυναμώνει ακόμα περισσότερο η φωνή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στη μάχη για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού. 

Επιπλέον, σαν πρώτη απάντηση στην καταστολή της κυβέρνησης την 17η Νοέμβρη, ημέρα αγωνιστικής απάντησης και εορτασμού του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου αλλά και της συμπλήρωσης 102 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ δεκάδες ήταν τα μέλη, τα στελέχη και οι φίλοι του Κόμματος που στο οικονομικό «κλείσιμο» της Δευτέρας 23 Νοέμβρη πρόσφεραν την προσωπική τους συνεισφορά, με το «κόκκινο μεροκάματο». Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μιάμιση ώρα μέλη και φίλοι της ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου Νομού Ηρακλείου συγκέντρωσαν 200 ευρώ σαν άμεση απάντηση στην καταστολή και ως ενίσχυση στη στάση του ΚΚΕ.

Οι φίλοι και σύντροφοι που προσέφεραν το κόκκινο μεροκάματό τους θα λάβουν αναμνηστική κάρτα η οποία έχει εκδοθεί από την Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ. Με το ποίημα του Δημήτρη Περυσινάκη «Δώσε δύναμη στη δύναμή σου, (Πολλαπλασίασε), Ενίσχυσε το ΚΚΕ» και την προτροπή «Προσφέρουμε- Δουλεύουμε για το Κόμμα», που περιέχεται στην κάρτα αναδεικνύεται η σημασία που δίνει το Κόμμα μας στη στάση 100δων μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ που είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί