Ελλάδα: Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους

Τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε, αργά το βράδυ της Κυριακής, στην κοινότητα Πύργος Διρού, της Λακωνίας, όταν ένας 44χρονος σκότωσε τη συνομήλικη σύζυγό του ενώ στο σπίτι βρισκόταν και η ανήλικη κόρη τους, ερευνούν οι αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 44χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο του και πυροβόλησε εναντίον της συζύγου του, με αποτέλεσμα η 44χρονη να πέσει νεκρή.

Αμέσως μετά, η ανήλικη κόρη του δράστη και του θύματος ειδοποίησε την αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα αστυνομικοί του Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης μετέβησαν στον Πύργο Διρού, όπου συνέλαβαν τον 44χρονο.

Ο 44χρονος συζυγοκτόνος παραδόθηκε στις Αρχές δίνοντας και το όπλο του εγκλήματος ενώ άντρες της αστυνομίας περισυνέλεξαν και δύο κάλυκες για φυσίγγια της καραμπίνας.

Την ίδια ώρα, ο 19χρονος γιος του ζευγαριού δεν βρισκόταν τη στιγμή εκείνη στο σπίτι. Είχε πάει τον ηλικιωμένο παππού του στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Αυτήν την ώρα τα δύο αδέρφια βρίσκονται σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στην όμορφη οικογένεια τους.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια που οδήγησαν τον άντρα στην πράξη του αυτή και εξετάζουν το ενδεχόμενο να προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θύματος για οικογενειακές διαφορές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί