Θλίψη στη Λαμία: «Έφυγε» ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στη Λαμία η είδηση του θανάτου του Γιώργου Κυριαζόπουλου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 57 ετών. Ο Λαμιώτης Διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα το μεσημέρι, σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος ήταν αφοσιωμένος στην ιατρική επιστήμη και είχε σώσει πολλούς ανθρώπους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε κυριολεκτικά δώσει τη ψυχή του στη ΜΕΘ στο πλευρό του Δημήτρη Σφύρα, από τον οποίο πήρε τη σκυτάλη και συνέχισε ως επικεφαλής της ΜΕΘ μέχρι και σήμερα.

Τους τελευταίους μήνες είχε αφοσιωθεί “ψυχή τε και σώματι” στην επέκταση της ΜΕΘ για είναι έτοιμη ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες λόγω Covid. Έτσι σήμερα υπάρχουν επιπλέον έξι κρεβάτια για covid και πέντε ακόμη ετοιμάζονται για τη ΜΕΘ Covid, εκτός από τα οκτώ κρεβάτια της κανονικής ΜΕΘ.

Η απώλεια για τον ιατρικό κόσμο είναι πολύ μεγάλη, όπως είναι και για τη Λαμία, καθώς χάθηκε ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον τόπο σε όλα τα επίπεδα. Αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό, την αγαπημένη του σύζυγο και τη μονάκριβη κόρη του.

lamiareport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί