Ο αθλητικός συντάκτης που εγκατέλειψε τη τηλεόραση και έγινε ιχθυοκαλλιεργητής στα Χανιά (βίντεο)

Ο Κυριάκος Καψής, άλλοτε αθλητικός συντάκτης του Ant1, άφησε τα φώτα και τα στούντιο και ξεκίνησε δυναμικά την ενασχόλησή του με την ιχθυοκαλλιέργεια.

Όντας παντρεμένος με Κρητικιά έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας στα τηλεοπτικά στούντιο, βρέθηκε να είναι ιδιοκτήτης ιχθυοπωλείου στα Χανιά.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΨΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΤ1 (1) - video dailymotion

«Είχα συγγενείς στην Κρήτη. Ήμουν ανάμεσα σε εξωτερικό και Χανιά. Επέλεξα να έρθω πρώτα στα Χανιά να δω πως είναι. Ερχόμουν βέβαια κάθε χρόνο.» τόνισε αρχικά ο ίδιος στο Open TV και στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάννη «ΤΩΡΑ Ο, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ».

Αναφορικά με την τηλεοπτική του καριέρα σχολίασε «Ήμουν από 18 χρονών στον χώρο. Πλέον, 15 χρόνια μετά είπα πάμε να κάνουμε κάτι άλλο. Την δουλειά δεν την έχω αφήσει εντελώς. Την κάνω παράλληλα γιατί μου λείπει κιόλας. Αυτή τη στιγμή είμαι και εκπρόσωπος Τύπου των επαγγελματιών Καλαθοσφαιριστών του ΠΣΑΚ».

Πάντως δε δίστασε να μας επιδείξει τις γνώσεις του σχετικά με το ψάρι. «Το καλύτερο ψάρι για ψησταριά είναι το φαγκρί, η συναγρίδα. Επίσης ο κόσμος προτιμά πολύ την τσιπούρα. Άλλοι πάλι προτιμούν τον γαύρο, την αθερίνα, την σαρδέλα. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μεγάλη ποικιλία.» ανέφερε στην παρουσιάστρια.

Τέλος, μιλώντας για το lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα υποστήριξε «Είναι δύσκολο να περιορίσεις τους Κρητικούς. Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί από την Αθήνα. Έχουν μάθει διαφορετικά. Η Κρήτη έχει πληγεί αφάνταστα από το lockdown. Όπως ξέρετε εδώ ζουν από τον τουρισμό. Πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία δεν άνοιξαν ή υπολειτουργούσαν.».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί