Ο Άδωνης «αδειάζει» Σταϊκούρα και Μητσοτάκη για την ύφεση και τον προϋπολογισμό

Νέα διαφοροποίηση του Άδωνη Γεωργιάδη από τους Σταϊκούρα – Μητσοτάκη, μόλις ημέρα μετά την κατάθεση του αναθεωρημένου – προς το χειρότερο – προσχεδίου του φετινού προϋπολογισμού που προβλέπει πλέον διψήφια ύφεση (στο 10,5%, από 8,2%), ενώ ψαλιδίζει και τα επίπεδα της εκτιμώμενης ανάκαμψης για το 2021 από το 7,5%, στο 4,8%.

«Την φετινή ύφεση δεν την ξέρει κανείς, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Ό,τι προβλέψεις είχαμε, τέλος. Θα είναι πολύ μεγάλη, δεν την ξέρουμε ακόμη” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης στην εκπομπή της Φαίη Μαυραγάνη στο Open, το πρωί, τινάζοντας στον αέρα και την όποια “αξιοπιστία” έχει απομείνει στις κυβερνητικές προβλέψεις αυτης της πανδημίας…

Πιο συγκεκριμένα απαντώντας στο πως θα αρθεί το λοκνταουν ενόψει Χριστουγέννων, γενικά αλλά και στα καταστηματα, δήλωσε :«Έχει δρόμο ακόμη, ακόμα κι αν έχουμε το εμβόλιο. Έχω δεκάδες διαφορετικά σενάρια τι και πώς θα ανοίξει. Θα εξαρτηθεί τι θα μας πουν οι γιατροί και τότε θα επιλέξουμε σενάριο από αυτά που έχουμε φτιάξει. Αλλά όλα θα αποφασιστούν με άξονα την πανδημία. Δεν έχει νόημα να συζητάμε για σενάρια. Την φετινή ύφεση δεν την ξέρει κανείς, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Ό,τι προβλέψεις είχαμε, τέλος. Θα είναι πολύ μεγάλη, δεν την ξέρουμε ακόμη».

Σημειώνεται πως ο κ Γεωργιάδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του φιλοκυβερνητικού τύπου, “ψάχνεται” πολύ … για την προέλευση της “διαρροής” της περίφημης φωτογραφίας από το παλάτι του Σεΐχη στην πρόσφατη επίσκεψη στο Abu Dhabi όπου φαίνεται σε μια χαλαρή στιγμή να απαθανατίζει τους εντυπωσιακούς πολυελαίους του ανακτόρου.

thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί