Απίθανος Κικίλιας, αβαντάρει τους κλινικάρχες: “Δεν είμαστε Σοβιετία εδώ, οι επιτάξεις αποζημιώνονται” (βίντεο)

O υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας προσπάθησε να πείσει τον ελληνικό λαό ότι «η οργανωμένη Πολιτεία έκανε αυτό το οποίο έπρεπε», όσον αφορά την καθυστερημένη και με το… στανιό «επίταξη» των δύο ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη, όταν τα δημόσια νοσοκομεία της πόλης βιώνουν τραγικές και πρωτοφανείς εικόνες και οι κλίνες ΜΕΘ έχουν εξαντληθεί.

Ο κ. Κικίλιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 προσπάθησε να απαντήσει και στη σφοδρή κριτική του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις επιτάξεις, λέγοντας ότι πρόκειται «για εκτός τόπου και χρόνου μεγαλοστομίες» και πως «η χώρα δεν είναι Σοβιετία να επιτάσσει οριζόντια σε όλη τη χώρα ή χωρίς να αποζημιώνει τους ιδιώτες»!

Δείτε την αναφορά από το 7:00

«Η επίταξη αποζημιώνεται παντού. Ας σταματήσουν να λένε άλλα αντί άλλων παραπληροφορώντας την ελληνική κοινωνία. Επιτάσσεις και αποζημιώνεις και τις κλινικές και το προσωπικό και αυτό κάνουμε», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Δηλαδή, οι κλινικάρχες και δεν απάντησαν ποτέ στις εκκλήσεις του ίδιου και του υπουργείου του, και δεν έχουν διαθέσει ούτε ένα κρεβάτι για ασθενή Covi-19 όλους αυτούς τους μήνες, και “τσεπώνουν” 1.600 ευρώ για κάθε κλίνη που νοικιάζουν στον ΕΟΠΥΥ για να παραλάβουν ασθενή (με την προϋπόθεση ότι δεν είναι κρούσμα κορονοϊού) και θα ξαναπληρωθούν με την δήθεν επίταξή τους!

Δικαίως οι γιατροί της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλουν ότι ο ιδιωτικός τομέας υγείας θησαυρίζει εν μέσω κρίσης πανδημίας με την απόλυτη στήριξη του κράτους του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Απίθανος Κικίλιας, αβαντάρει τους κλινικάρχες: “Δεν είμαστε Σοβιετία εδώ, οι επιτάξεις αποζημιώνονται” (βίντεο)”

  1. Eleni

    Τι είπες μωρέ κάθαρμα. Γιατί δεν πας να κάτσεις σπίτι σου να κάνεις, πως το λένε αυτό, babymoon και baby shower!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί