Μετά τον εξόριστο από την δικτατορία Κυριάκο, τώρα και η Ντόρα δηλώνει ότι έχει πολεμήσει την Χούντα! (Βίντεο)

«Εξανίσταμαι γιατί εγώ τη χούντα την έχω πολεμήσει!» 

Τη χθεσινή ημέρα που σφραγίστηκε από το απίστευτο όργιο βίας και τρομοκράτησης βρήκε ευκαιρία η Ντόρα Μπακογιάννη, για να μας θυμίσει, ότι και αυτή όπως σχεδόν σύσσωμη η οικογένειά της, έχει πολεμήσει σκληρά τη Χούντα.

Έτσι μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που όπως έχει δηλώσει επανηλλειμένως ο ίδιος ,έχει υπάρξει εξόριστος 6 μηνών λόγω της δικτατορίας, μάθαμε ότι και η Ντόρα έχει αγωνιστικές περγαμηνές.

Οι σκηνές κρατικής καταστολής και όσα συνέβησαν χθες στο κέντρο της Αθήνας έγιναν αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη και την Όλγα Γεροβασίλη, οι οποίες βρέθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Όταν λοιπόν όταν η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι:

«Προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση να μην περάσει σε αυτή την ανόητη αντισυνταγματική ρύθμιση. Έγινε κατάληψη του κέντρου με 6.000 αστυνομικούς για 200 διαδηλωτές. Η κυβέρνηση έστησε υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας.

Είδαμε ένα κρεσέντο βίας, έδειχναν να απολαμβάνουν τη βία και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό. Αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν. Η αστυνομία δήλωσε ότι της λύθηκαν τα χέρια όταν βγήκε η ΝΔ»

Η απάντηση της της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν: «Τα ελληνικά σε αυτή τη χώρα πρέπει να τα προσέχουμε τι θα πει χούντα; Το να λέτε μια δημοκρατική εκλεγμένη κυβέρνηση χούντα…Τη Χούντα την έχω πολεμήσει και δεν έχετε το προνόμιο δημοκρατικότητας, δεν το έχετε».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς στη συνέχεια δήλωσε ότι το ΚΚΕ πήγαινε γυρεύοντας για…ξύλο.

«Ο κ. Κουτσούμπας πήγε στο Μέγαρο Μουσικής, έγινε συζήτηση με την αστυνομία δεν έγινε τίποτα και εμφανίζονται ξανά γιατί πήγαιναν γυρεύοντας για επεισόδια, ο κ. Κουτσούμπας έχει ακέραια την ευθύνη», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Μετά τον εξόριστο από την δικτατορία Κυριάκο, τώρα και η Ντόρα δηλώνει ότι έχει πολεμήσει την Χούντα! (Βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Στον πατέρα τους οι Ναζί, “έδιναν επιταγές της Τράπεζας της Ελλάδος για παρεχόμενες υπηρεσίες”, στην Ντόρα οι νεοναζί ¨φερόταν με το σεις και με το σας” (το αποδείχνουν και τα χειροφιλήματα του Λαγού), τακίμια οι νεοφασίστες με τον …αδερφό(;) Κούλη συγκυβερνούν “κατακτώντας την σοβαρότητα”… Αυτή η οικογένεια , βρε παιδί μου, πολύ …δημοκρατικιά και …αγωνιστικιά δεν είναι;
    (Που ξέρεις όμως; Λέγε, λέγε μπορεί να το πιστέψουνε κι οι ίδιοι! Όσο για τα …πλήθη τα ηλίθια, πάντα κάτι μένει. Ειδικά για όσους βαυκαλίζονται στην ιδέα πως είναι …έξυπνοι, ελεύθεροι και αυτόφωτοι!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί