Πολυτεχνείο: Έως και οι αστυνομικοί «αδειάζουν» Χρυσοχοΐδη για την «κακοστημένη φιέστα»

Στο «στόχαστρο» και των ίδιων των αστυνομικών έχει μπει η απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αναπτύξει στην Αθήνα χιλιάδες αστυνομικούς, την περίοδο που ο κορονοϊός «καλπάζει». 

Συγκεκριμένα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε ανακοίνωσή της κάνει ευθέως λόγο για «Κατασπατάληση δυνάμεων σε μια κακοστημένη φιεστα» υπογραμμίζοντας ότι «Το μήνυμα που εστάλη είναι απολύτως αναχρονιστικό». 

Αφήνουν σαφείς αιχμές για όσα συνέβησαν χθες, 17 Νοεμβρίου: «αναρωτιόμαστε αν η συγκεκριμένη απίστευτη κατασπατάληση δυνάμεων εν μέσω του δεύτερου κύματος του φονικού Covid-19, είναι προσφορά και συνεισφορά στην ειρήνη και στην ασφάλεια της Πολιτείας ή απλή συμμετοχή ¨κομπάρσων¨ σε κακοστημένη φιέστα».

«Οι πολίτες έχουν άποψη για όλα και ειρήσθω εν παρόδω θα διαφανεί ότι εν έτει 2020, αυτή η διαχείριση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Μη λησμονούμε, ότι όλοι μας έως πριν λίγο καιρό συμφωνούσαμε ότι τα χρόνια της Μεταπολίτευσης έλαβαν τέλος», αναφέρουν.

Με πόσο εντονότερο τρόπο θα μπορούσαν οι αστυνομικοί να ασκήσουν κριτική στον πολιτικό τους προιστάμενο;

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πρωτοφανής κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων – περί τις 6.000 – για την περιφρούρηση των ¨ απαγορευθησών ¨ εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου

και της 47ης Επετείου, δεν περιποιεί σε κανέναν τιμή και πάντως απέχει πόρρω από το να συμβαίνει σε συντεταγμένη Πολιτεία της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μήνυμα που εστάλη είναι απολύτως αναχρονιστικό. Παράλληλα, όλοι μας, όλοι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, αναρωτιόμαστε πλέον, αν η συγκεκριμένη απίστευτη κατασπατάληση δυνάμεων εν μέσω του δεύτερου κύματος του φονικού Covid-19, είναι προσφορά και συνεισφορά στην ειρήνη και στην ασφάλεια της Πολιτείας ή απλή συμμετοχή ¨κομπάρσων¨ σε κακοστημένη φιέστα.

Οι πολίτες έχουν άποψη για όλα και ειρήσθω εν παρόδω θα διαφανεί ότι εν έτει 2020, αυτή η διαχείριση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Μη λησμονούμε, ότι όλοι μας έως πριν λίγο καιρό συμφωνούσαμε ότι τα χρόνια της Μεταπολίτευσης έλαβαν τέλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί