Στο νοσοκομείο Λάρισας ο Αλ.Τσίπρας: «Συγκλονιστική η υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι» (Βίντεο)

Στη Λάρισα περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Πρώτος σταθμός του το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με τους διευθυντές των κλινικών, ενώ θα έχει συνάντηση και με τους εργαζομένους του νοσοκομείου.

Δείτε επίσης: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν τα νοσοκομεία της Λάρισας

Αλέξης Τσίπρας Λάρισα
Αλέξης Τσίπρας Λάρισα

Μετά την σύσκεψη που είχε με τους διευθυντές των κλινικών του νοσοκομείου Λάρισας, ο Αλ. Τσίπρας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Η κατάσταση σχεδόν σε όλα τα δημόσια Νοσοκομεία της χώρας είναι οριακή. Στη Θεσσαλία και στη Βόρεια Ελλάδα έχουν ξεπεράσει το όριο.

Είναι συγκλονιστική η υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για να αντιμετωπίσουν ένα κύμα που υπερβαίνει τις δυνατότητες του ΕΣΥ.

Όλα αυτά θα μπορούσαμε να τα αντιμετωπίζουμε με πολύ καλύτερους όρους αν η κυβέρνηση της ΝΔ δεν επιδείκνυε επί οκτώ μήνες μια εγκληματική αδράνεια και ολιγωρία, έναν εγκληματικό εφησυχασμό.Δεν πρόκειται μονάχα για ανικανότητα. Αλλά για ιδεοληπτική εμμονή σε μια νεοφιλελεύθερη αντίληψη.

Δώσαμε μια ευκαιρία στον κ. Μητσοτάκη να σχεδιάσουμε από κοινού οι πολιτικές δυνάμεις, με ένα σχέδιο κοινής αποδοχής, την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Το αρνήθηκε. Από εδώ και στο εξής έχει την απόλυτη ευθύνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί