Νέο παραλήρημα Μπογδάνου: “Επίδοξοι δολοφόνοι τα 1.500 μέλη του ΚΚΕ”! (βίντεο)

Με νέο ντελίριο Μπογδάνου και πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά διαδηλωτών η ηχηρή εμφάνιση της ακροξεδιάς πτέρυγας της ΝΔ

Για μια ακόμα φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εμφανίστηκε προκλητικός και σε ντελίριο αποκαλώντας τα μέλη του ΚΚΕ που κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου κατέβηκαν στο δρόμο για να διαδηλώσουν ως «επίδοξους δολοφόνους».
Η νέα ηχηρή παρέμβαση της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, έγινε από τον βουλευτή της στην στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.
«Έχετε μείνει σε τέσσερις αστυνομικούς ενώ έχουμε 1500 επίδοξους δολοφόνους στους δρόμους της Αθήνας» είπε παραληρηματικά.


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τους διαδηλωτές του ΚΚΕ ως επίδοξους δολοφόνους, στην αγωνιώδη προσπάθειά του να υπερασπιστεί τις αγριότητες των αστυνομικών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει επενδύσει στους αστυνομικούς για να ενισχύσει την εκλογική του πελατεία. Βρίσκεται άλλωστε δίπλα τους ακόμα και στις αστυνομικές επιχειρήσεις.
Όπως πριν από λίγες ημέρες που βρέθηκε στο πλευρό τους έξω από το Πολυτεχνείο όπου είχαν πάει για να προσαγάγουν περίπου πενήντα ειρηνικούς διαδηλωτές. 

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέο παραλήρημα Μπογδάνου: “Επίδοξοι δολοφόνοι τα 1.500 μέλη του ΚΚΕ”! (βίντεο)”

  1. AvatarΔήμος Σθένης

    Δεν θα ασχολούμουν με τις μπούρδες του Μουρδάνου, θεωρώντας ότι η ηλιθιότητα και ο φασισμός δεν συναντιόνταν στα λόγια του! Αλλά έκανα λάθος! Συναντιόνται απολύτως! Δυνητικοί δολοφόνοι οι διαδηλωτές του ΚΚΕ που συγκεντρώθηκαν, τηρώντας με ευλάβεια όλα τα προστατευτικά μέτρα που εισηγούνται και προτείνουν οι υπεύθυνοι υγειονομικοί. Από το δυνητικοί όμως μέχρι το συνειδητοί και πραγματικοί δολοφόνοι που είναι ο ίδιος και όμοιοί του φονιάδες η απόσταση είναι πολύ μεγάλη! Μπορεί όμως – για πόσο ακόμα; – να μπουρδανολογεί.. Και …πως το είπε για τον Ν. Μπογιόπουλο; “Θα ‘ρθει η ώρα του. η σειρά του;”μάλλον στον καθρέφτη του το είπε! Άντε, βρε! “Και στα τραίνα” που λέει κι ο κόπρος; σας”… Για σένα το είπε, βρε!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί