Πολίτες: «Εκτέθηκε με ανακρίβειες ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γουλιδάκης»

Με επιστολή του στο Candiadoc, γονέας μαθητή Δημοτικού Σχολείου Σφάκας Σητείας καταγγέλλει ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, κ. Γιάννης Γουλιδάκης, εκτέθηκε με ανακρίβειες χτες 17/11/2020 στον Style 100.

Όπως μας καταγγέλλει ο γονέας, έχουν σταλεί προς τη Περιφέρεια Λασιθίου επιστολές από τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Σφάκας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σφάκας και μεμονωμένους γονείς που παρουσιάζουν το πρόβλημα της αυθαίρετης διακοπής του δρομολογίου του μικρού λεωφορείου του ΚΤΕΛ που μετέφερε τα παιδιά στο χώρο του σχολείου τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να έχει αλλάξει οδηγός, λεωφορείο ή η σύμβαση.

Ο αντιπεριφερειάρχης υποστήριξε λανθασμένα αλλά και άθελά του, ότι το λεωφορείο δεν έχει καν πρόσβαση στο σχολείο και με βάση αυτό το ανακριβές δεδομένο έχει ήδη προτείνει λύσεις εγγράφως στις 13/11/2020. “Όποιος διαβάζει τις επιστολές προς την Περιφέρεια και τον ενημερώνει, τον εξέθεσε σε λανθασμένες δηλώσεις”, μας αναφέρει.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του:

Έχουν σταλεί προς τη Περιφέρεια Λασιθίου επιστολές από τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Σφάκας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σφάκας και μεμονωμένους γονείς που παρουσιάζουν το πρόβλημα της αυθαίρετης διακοπής του δρομολογίου του μικρού λεωφορείου του ΚΤΕΛ που μετέφερε τα παιδιά στο χώρο του σχολείου τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να έχει αλλάξει οδηγός, λεωφορείο ή η σύμβαση.
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γουλιδάκης υποστήριξε λανθασμένα αλλά και άθελά του, χτες 17/11/2020 στον Style 100, ότι το λεωφορείο δεν έχει καν πρόσβαση στο σχολείο και με βάση αυτό το ανακριβές δεδομένο έχει ήδη προτείνει λύσεις εγγράφως στις 13/11/2020. Όποιος διαβάζει τις επιστολές προς την Περιφέρεια και τον ενημερώνει, τον εξέθεσε σε λανθασμένες δηλώσεις. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί