Ολυμπιακός: Σε καραντίνα όλη η ομάδα

Στο σπίτι τους, απομονωμένοι, παρέμειναν παίκτες, μέλη του προπονητικού τιμ και του σταφ στον Ολυμπιακό την Τρίτη (17/11), μετά τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν από το Σάββατο (14/11) μέχρι χθες (16/11) και είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή των αγώνων των «ερυθρόλευκων» με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν.

Ομαδική προπόνηση δεν είχε γίνει ούτε τη Δευτέρα (16/11) στο ΣΕΦ, αλλά σήμερα (17/11) δόθηκε εντολή να μην μεταβεί κανείς ούτε για ατομική προπόνηση στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει νέα τεστ κορονοϊού την Τετάρτη (18/11) και από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί αν θα επιτραπεί η ατομική προπόνηση τις επόμενες ημέρες για κάποιους από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ολυμπιακός: Σε καραντίνα όλη η ομάδα”

  1. Δήμος Σθένης

    Μα δεν καταλαβαίνετε; Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Η αστυνομία με εντολές Χουντοχοΐδη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διασπείρει όσο μπορεί πιο πολύ τον κορωνοϊό κι ύστερα να μπορούν να ρίξουν τις ευθύνες οι διάφοροι Τσιοπροχαρδαλιάδες και λοιποί ορχούμενοι στην ατομική ευθύνη του πολίτη; . Δεν τους βλέπετε ότι κινούνται σαν τα κοπάδια, γράφοντας στα παλαιότερά τους τα μέτρα προστασίας; Δεν τους βλέπετε πως έχουν ξαμοληθεί για πρόστιμα σε κάθε ευκαιρία χωρίς κανένα προστατευτικό (απ’ αυτά που διαφημίζουνε οι πετσοπληρωμένοι); Δεν βλέπετε πως καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να βάζουν σε στενό κλοιό τους πολίτες (με κλομπς, με αύρες, με χειροβομβίδες, κ.τ.λ. εργαλεία της δουλειάς;) που κρατούν τις αποστάσεις και ακολουθούν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία;
    Τι άλλο χρειαζόμαστε για να πιστέψουμε πως καταβάλλεται συνειδητή και φιλότιμη προσπάθεια από το “σύστημα Μητσοτάκη” για να δολοφονηθούν προγραμματισμένα οι γιαγιάδες κι οι παππούδες (και όχι μόνο) για τους οποίους κόπτονται οι “Αδωνοβοριδομπουρδάνοι”; Τόσες συντάξεις γλιτώνουν κάθε μήνα… (λογαριάστε πόσες συντάξεις και πόσα πρόστιμα μέχρι σήμερα έχουν εισπραχθεί για την “πραγματική οικονομία” δηλαδή τις τράπεζες και τους ημετέρους;). Καλή πατέντα που δεν πίστευα πως θα μπορούσε ένας “Κούλης” να τη σκεφτεί! Αλλά :karga zihinleri, karga metre (κοράκου μυαλά, κοράκου μέτρα) που λένε και οι “φίλοι μας” οι Τούρκοι!
    Δε βλέπετε πως προσπαθούν με κάθε μέσον αθέμιτο (γιατί με θεμιτά ξέρουν πως δεν γίνεται) να πιάσουν μ’ ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί