Ηράκλειο: Πρόστιμο σε άτομο με ειδικές ανάγκες επικοινωνίας, αφού πρώτα πάρκαραν παράνομα το περιπολικό! (φωτο)

Μας γράφει πολίτης:

Πρωί Δευτέρας 16ης Νοεμβρίου και ώρα 8.30πμ.

Οι δρόμοι άδειοι, μπροστά δεκάδες θέσεις κενές, δεξιά το ίδιο. Παρ’ όλ’ αυτά επιλέγουν να σταματήσουν πάνω στη διάβαση πεζών. Εκεί που αν το είχε πράξει οποιοσδήποτε στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έφευγε με ένα πρόστιμο και χωρίς πινακίδες για εύλογο διάστημα. 

Ακόμα χειρότερη κάνει την κατάσταση ο λόγος που επέλεξαν να σταματήσουν εκεί. Έπιασαν τον κακό! Βρέθηκαν να δίνουν κλήση σε μεσήλικα με ειδικές ανάγκες επικοινωνίας, γνωστό στην κοινωνία της Αλικαρνασσού. Αδυνατώ να πιστέψω ότι καταλαβαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης και τι σημαίνει πανδημία. Γι’ αυτούς θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει η πρόνοια.

Τα όργανα της τάξης(;) ενημερώθηκαν για την κατάσταση του κυρίου αλλά και την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση που ζει αυτός και η οικογένεια του. Δεν έδωσαν όμως καμία σημασία και τότε ο ένας εκ των δύο συνέχισε με απίστευτο μένος να συμπληρώνει την κλήση για μάσκα και έντυπο μετακίνησης. Ένα έντυπο που δεν είναι σε θέση να γράψει αλλά ούτε ξέρει πως να στείλει  μήνυμα.
Υ.γ.1 Κύριοι κύριοι, είναι προτιμότερο να βοηθάτε αυτούς τους ανθρώπους παρά να τους τιμωρείτε. Αν μη τι άλλο, ανθρωπιά .

Υ.γ.2 Πρόστιμο για παράνομη στάση θα πληρώσετε;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί