Με Γεννηματά και Βελόπουλο επικοινώνησε ο Αλ. Τσίπρας

Εξέφρασε την ανησυχία του για την στάση της κυβέρνησης και την κλιμακούμενη προσπάθεια πόλωσης του πολιτικού κλίματος, με αποκορύφωμα την αντισυνταγματική διάταξη απαγόρευσης των συναθροίσεων

Την ανησυχία του για την στάση της κυβέρνησης και την κλιμακούμενη προσπάθεια πόλωσης του πολιτικού κλίματος, με αποκορύφωμα την αντισυνταγματική διάταξη απαγόρευσης των συναθροίσεων με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο. Ανησυχία που σύμφωνα με πληροφορίες συμμερίστηκαν οι δυο πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε στους συνομιλητές του ότι με δεδομένη την έξαρση της πανδημίας, η καθιερωμένη πορεία του Πολυτεχνείου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, αλλά συμβολικές πρωτοβουλίες για την επέτειο, με ευθύνη για την τήρηση των μέτρων προστασίας, μπορούν και πρέπει να πραγματοποιηθούν.
Η εκ προοιμίου δε απαγόρευσή τους από τον κο Μητσοτάκη, απαντά μονάχα σε σχεδιασμούς τεχνητής όξυνσης, πόλωσης και αποπροσανατολισμού από τις σοβαρότατες κυβερνητικές ευθύνες για την εξέλιξη της πανδημίας.
Να σημειωθεί ότι χθες ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και του ΜΕΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί