Η πόζα του Μπογδάνου με τον αστυνομικό με ναζιστικά σύμβολα που βρισκόταν έξω από την δίκη της Χρυσής Αυγής

Στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο Κ. Μπογδάνος στο προφίλ του στο Facebook, ξεχωρίζει η φιγούρα ενός αστυνομικού με αρκετά τατουάζ. Πρόκειται για τον ίδιο αστυνομικό που ήταν έξω από το Εφετείο κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής

Ήταν Ιούνιος του 2019, λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, όταν ο τότε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πόζαρε καμαρωτός δίπλα σε άνδρες των ΜΑΤ, σε μία προσπάθεια να καταφέρει να εισέλθει στη Βουλή.

Στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο Κ. Μπογδάνος στο προφίλ του στο Facebook, ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, η φιγούρα ενός αστυνομικού με αρκετά τατουάζ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του avgi.gr, πρόκειται για τον ίδιο αστυνομικό με τα ναζιστικά σύμβολα που ήταν έξω από το Εφετείο κατά τη διάρκεια της ιστορικής δίκης της Χρυσής Αυγής.  

Ο Μπογδάνος πλάι σε αστυνομικούς
(FACEBOOK/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ)

Στις 20 Οκτωβρίου, το σύμβολο του τατουάζ είναι ο Σιδηρούς Σταυρός, παλαιό σύμβολο του γερμανικού μιλιταρισμού, που χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα από τους ναζί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ειδικά από τη Λουτβάφε, με τον οποίο τιμήθηκε από τον Χίτλερ ο ναζιστής εγκληματίας πολέμου Χέρμαν Γκέρινγκ.

Αστυνομικός ναζιστικό σύμβολο

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί