Νέο δυστύχημα από υπηρεσιακό όπλο στην ΕΛΑΣ – Νεκρή σύζυγος αστυνομικού

Και δεύτερη τραγωδία από υπηρεσιακό όπλο, πάγωσε σήμερα την Ελληνική Αστυνομία. Μετά από τον χαμό αδελφού από ο χέρι του αδελφού του, και οι δύο στελέχη της ΔΙΑΣ του Πειραιά, ακόμη ένα φρικτό λάθος προκάλεσε τον θάνατο της συζύγου αστυνομικού από εκπυρσοκρότηση του υπηρεσιακού του όπλου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο σπίτι του αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη, στις 2.30 μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός, Υπαστυνόμος Β’. που υπηρετεί στην Διεύθυνση Προσωπικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, φυλούσε το όπλο του στο γραφείο του για λόγους ασφαλείας, αφού έχει ένα παιδάκι 12 χρόνων.

Χθες διατάχθηκε, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι του από επιτελικές υπηρεσίες, να συμμετάσχει για το επόμενο τριήμερο στα μέτρα που θα ληφθούν ενόψει της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, και γι αυτό τον λόγο μετέφερε το πιστόλι του στο σπίτι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το δυστύχημα έγινε την ώρα που είχε καθαρίσει και επαναγέμιζε το όπλο του, καθήμενος στον καναπέ, στο σαλόνι του σπιτιού του. Η σύζυγός του εκείνη την ώρα σιδέρωνε ρούχα όρθια και δέχτηκε το βλήμα στην πλάτη, απ’ όπου κατέληξε στην καρδιά.

Ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική έρευνα από αξιωματικούς της Ασφάλειας προκειμένου να καταγραφεί το πώς ακριβώς έχασε την ζωή της η άτυχη 40χρονη γυναίκα.

astinomiko.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί