“Άντε και στα τραίνα”!- Το “καμάρι” της ΟΝΝΕΔ που “ευχήθηκε” για το Πολυτεχνείο ως οπαδός του Ολοκαυτώματος! (εικόνα)

 Με την απίστευτη αναφορά «άντε και στα τραίνα», που εννοεί ευθέως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, με τις μαζικές αποστολές τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ “σχολίασε” το Πολυτεχνείο και την επέτειο που πλησιάζει!

Η χυδαία αναφορά του Δημήτρη Κοντζέ, που θυμίζει φρασεολογία ναζί, προκαλεί ήδη αντιδράσεις.

Και φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του προέδρου, που είναι “της αντρικής σχολής” και είχε επί χρόνια μια ανάρτηση απειλή για τον Τσίπρα, παραπέμποντας στον εμφύλιο…

Δείτε: Κι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι της… “αντρικής σχολής”!- Η απειλή κατά του Α. Τσίπρα που για χρόνια υπήρχε στο twitter

Δείτε την ανάρτηση ενός ακόμα “καμαριού” της ΟΝΝΕΔ.

Τη φασιστική αναφορά του στελέχους της ΟΝΝΕΔ επισημαίνει με ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to ““Άντε και στα τραίνα”!- Το “καμάρι” της ΟΝΝΕΔ που “ευχήθηκε” για το Πολυτεχνείο ως οπαδός του Ολοκαυτώματος! (εικόνα)”

  1. Δήμος Σθένης

    “Μιλάνε όλοι, μιλάν κι οι κώλοι” θα έλεγε κανείς για τον Νουδούλικο κόπρο που τολμά να χλευάσει ο ανόητος! Αλλά επειδή η μπόχα του ξεπερνάει κι αυτήν των στάβλων του Αυγεία θα βρεθεί ο Ηρακλής – Λαός να τον “ξανατιμήσει” βουτώντας τον στο βόθρο του! Το διάλειμμα σου τελείωσε. Τώρα ξανά το κεφάλι μέσα παρτσακλό!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί