Ελλάδα: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από γέφυρα

Νεκρός είναι ο άνδρας που απειλούσε να πέσει από γέφυρα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Αιγίου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 75χρονο, ο οποίος μετά την πτώση του από την γέφυρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση, ενώ κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ελλάδα: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από γέφυρα”

  1. θέλουν να γίνεις μηδέν

    Μην αφήσεις κανένα να σε κάνει να πιστέψεις πως δεν υπάρχει ελπίδα. Και αν έχεις ακραία κατάθλιψη, αποφάσισε να ζήσεις έτσι και να δεις, μια μέρα θα είσαι καλά, αρκεί να ακούς το γιατρό σου. Να ξέρεις πως όσο είσαι ευάλωτος θα σου φέρονται άσχημα οι άλλοι, ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι. Έτσι είναι όταν είσαι αδύναμος. Όταν όμως θα ξαναβρείς τον εαυτό σου και θα αρχίσεις να τον εκτιμάς, θα πάρεις τα μέτρα σου. Θα είσαι πια όχι σαν τον Εσταυρωμένο, μάρτυρας, αλλά κύριος του εαυτού σου. Θα βάλεις τον καθένα στη θέση που του αξίζει, και στην καρδιά και στη ζωή σου. Στις αυτοκτονίες πάντα κάποιοι φταίνε και δεν θα λέμε είχε κατάθλιψη, είχε ασθένεια και όλες αυτές τις δικαιολογίες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί